Viete mi poradiť niaku kvalitnú pánsku vonavku do 60e ktorá dlho vydrží ktorá zachvílu nevyprchá lebo som sa rozprával s jednou vonavkarkov a ta mi povedala že je zlé ked citím na sebe vonavku že mi nesedí že okolie to vníma inak mal som Tonino Lamborghin
ja neviem,asi som divna alebo nemam dostatocne vyvynuty cuch ale mne sa paci kazda vonavka (ci uz damska alebo panska),pokial nevoni ako osviezovac do zachodu. teda ako mam svoje oblubenkave,ale inak sa mi skoro vsetky pacia
@treskac No ja ti odporučam tento GUCCI GUILTY INTENSE , ja ked ho citim tak riadne zdiviem neskutočne sexy mužna zvodna mužká vôňa ...
flakonik -
ale zaleží akú maš osobnosť, podľa toho by sa to dalo trafiť viac. Ja co viem že su dobré vone su tieto ak si jednoduchy pohodak chalan tak BOSS ORANGE, ak si štýlovy metroš tak - ONE MILLION, ak si neviazaný energicky muž tak - BULGARI AQUA, .... Ale na Gucciho nema žiadna ale ta je pre muža s veľkým M, žiadne decko.. je to fakt silná vôňa pre vyrovnaného muža... môže a nemusí sa ti páčiť.
@acheraya hej aj na baby to platí ako zacitit ju môžeš občas ale taknnesmies ju cítiť stale ja tiež občas zacitim svoju vonavku ale väčšinou vôbec a sa nastriekam a každý mi vraví jak voniam a ja nič necítim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
lacoste red
potom bleu de chanel a dior allure homme sportive tie sú ale drahšie, to iba keby si 50 ml kúpil...
a ešte acqua di gio giorgio armani
priateľ má túto a moc spoko
a čo tak konvalinka voňavá?
Ja mám Carolina Herrera 212 VIP a je to super, vydrží aj dva dni...
túto mám momentálne.. je super
flakonik -
ale zaleží akú maš osobnosť, podľa toho by sa to dalo trafiť viac. Ja co viem že su dobré vone su tieto ak si jednoduchy pohodak chalan tak BOSS ORANGE, ak si štýlovy metroš tak - ONE MILLION, ak si neviazaný energicky muž tak - BULGARI AQUA, .... Ale na Gucciho nema žiadna ale ta je pre muža s veľkým M, žiadne decko.. je to fakt silná vôňa pre vyrovnaného muža... môže a nemusí sa ti páčiť.