Heh viete len som tak dneska vstal a chytilo ma take zvlastne uvazovanie...ze ocom toto vsetko je ???...Vsetko kdesi zacina a konci ..... aj trebars vstahy mate vstah ktory je uzasny a po case sa obzriete a pozerate ze ste dostaly kjopacky s nesmyselneho
na mna dost tazka uwaha ale kde najst motiwaciu ? tak toto je, myslim pre kazdeho indiwidualne. mojou motiwaciou je ku wsetkemu nieco ine, obcas dobry pocit, najcastejsie radost mojej rodinky z uspechow, alebo len ten pocit niekomu na twari wycarit usmew, tomu sa nic newyrowna. zmyslom mojho ziwota je tesit, to som si neak wybrala na motiwaciu ked ma to uz prestawalo bawit, pretoze radost je pre mna dolezita. a tak mam pre co zit a wsetko ma wyznam
inak ja si nemysli, ze wsetko raz konci. ziwot je jeden welky kolobeh ...
Všetci robia to, čo robia preto, aby boli šťastní.
Prečo začať vzťah? Nie preto, aby sme ho neskôr skončili, ale preto, že než sa skončí, tak prežijeme veľa pekného.
Prečo si robiť kariéru? Nie preto, aby sme sa dostali do bodu, v ktorom nebudeme spokojní, ale preto, aby sme na sebe pracovali a mohli byť na seba hrdí.
Ja sa v každej sekunde môjho života snažím a budem sa snažiť byť šťastná.
tak karieru a dobry zivot si treba zabezpecit...lebo mozes zit zivot ktory nebude stat za vela a co si povies ked budes mat 50 co si dokazal? ale tiez mozes zit zivot plny lasky, stastia a v 50 si poviete co ste vsetko dokazali...zmysel zivota? tazka otazka...netreba zivot brat prilis vazne lebo aj tak z neho nevyviazneme zivy ... heh ake mudre vety zo mna idu...az prestavam chapat
Ahojte, tak tato tema sa mi akosi zapacila..take zaujimave a dost filozoficke.. . Zivot a jeho zmysel..to je dost diskutabilna tema a kazdy ma podla mna na nu iny nazor..Po pravde, je dost otazne, ci vobec odpoved na tuto otazku existuje..mozno sa to dozvieme, az raz, ked tento nas zaciatok dojde do konca. Tiez som mala v zivote take obdobie, ked som sa prave nad tymto zamyslala..to, co nas vedie dalej, co je nasou motivaciou je len na nas..moze to byt kariera, v ktorej sa chceme neustale zlepsovat, moze to byt laska, ten uzasny cit, ktory aj napriek tomu, ze niekedy boli dokaze z nasich pochmurnych dni spravit tie najslnecnejsie dni na svete...A mysli, ze ked jedneho dna nieco fascinujuce objavis, budes mat pocit, ze si objavil ten povestny ,,svaty gral,,. Drzim ti v tom hladani palce.
Takyto pocit ma asi kazdy, ked sa mu nieco deje v zivote. co neni podla jeho predstav. A co akosi nevie zvratit.... nic nie je vecne, no ked budeme stale mysliet len na to, kedy to odide je velmi.. hm , depresivne?.. neviem. osobne si myslim, ze treba sa tesit z tej chvile, ktora prave je. a nemysliet na to, kedy a preco sa to skonci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak ja si nemysli, ze wsetko raz konci. ziwot je jeden welky kolobeh ...
Prečo začať vzťah? Nie preto, aby sme ho neskôr skončili, ale preto, že než sa skončí, tak prežijeme veľa pekného.
Prečo si robiť kariéru? Nie preto, aby sme sa dostali do bodu, v ktorom nebudeme spokojní, ale preto, aby sme na sebe pracovali a mohli byť na seba hrdí.
Ja sa v každej sekunde môjho života snažím a budem sa snažiť byť šťastná.
uz nemam co dodat