povedz kamošovi nech ťa drbne kladivom riadne po hlave...
a budeš vidieť všetkých svatých aj lietať celým vesmírom až sa z toho posereš
ja už neviem čo je toto za keketskú dobu
Nie je to nic co by niekto chcel zazit, ale skus velmi vycerpany lezat na chrbte, nehyb telom ani ocami. Alebo sa mozes skusit v noci zobudit a napriek unave ist daco robit co ti zamestna mozog aspon na hodinu a potom si zas chod lahnut. Kazdopadne pre mna to bol jeden z najhorsich pocitov ever
Najskor ju dostanes hnet rano po spanku. Ked sa prebudis tak len tak lez, pomali budes zaspavat. Sustred sa na dychanie a ako pri kazdom vydychu sa viac a viac uvolnujes. Hlavny je moment kedy prestavas dychat medzi vydychom a nadychom. V tom momente by si mal mavat pocity ako keby si stracal vedomie. To sa bude postupne prehlbovat az zrazu bodus paralyzovany. To mam len z vlastnej skusenosti. Raz som to robil mimovolne a mal som 5 paralyz zasebou. Potom som to uz nerobil ale tie stavy ktore k tomu predchadzali mam stale ked sa sustredim pri dychani na dany moment.
mne sa zopár krát podarila vytvoriť paralýza tela pod meditáciu, zhruba 30 minútovou ale musíš byť pri vedomí a uvedomovať si aj že čo chvíla zaspíš, potom mi stačilo otvoriť oči a chvilu som sa nemohol hýbať, občas ani oči nešli ... to som mal ešte 15 ale teraz už nemeditujem, ale skús ak chceš
Ja som čítal o akejsi paralýze, kedy máš pocit, že si" hore", otvoríš oči, nemôžeš sa hýbať. Telo máš ako v kazajke, nemôžeš sa hýbať, prichádzajú zvuky, veľmi paranormálne, veľa ľuďom sa v taký čas javí postava. Máš pocit ako po LSD. Trasie s tebou, si zviazaný, nemáš šancu sa hýbať, hrozné zvuky. Prebudenie zo spánku je potom veľmi príjemnou úľavou, ver mi. Neviem či to bola paralýza, ale čosi podobné som zažíval i ja, asi pred 2 rokmi, častejšie ako raz za mesiac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a budeš vidieť všetkých svatých aj lietať celým vesmírom až sa z toho posereš
ja už neviem čo je toto za keketskú dobu
o inej možnosti paralýzy neviem ako prirodzenej