Predstavte si že sa vam začne diať niečo ako v Paranormal Activity že by ste mali blbé sny, búchanie v noci, samovoľné otváranie a zatváranie dverí od izby...
Čo by ste robili? Povedali by ste to mame (prípadne ak bývate sami od koho by st
@qwedsayxc Ty si chalan, ja mužatka(shemale) tak môžeme dačo natočiť ak chceš a @mojdedo ti pri tom môže fajčiť jak ťa budem dávať do tvojej chlpatej riťky A nebude to nevera!!
nemusím si ani predstavovať....niečo podobné som zažila..a nie nefičím na ničom...takže prvotný pocit blbý...no keď sa to už opakuje istý čas človek si aj zvykne ale každopádne vie to vystrašiť ale tak "oni" neublížia takže no stres
@spiralfaust take pribehy ako v paranormal aktivity sa normalne deju :/ .. no mne sa nascastie nedeje nic .. a keby som mal nocne mory a dvere by sa same od seba zatvarali a otvarali tak by som sa asi posral od strachu .. A riesil by som to tak ze by som to natacal na moju kameru a potom ako dôkaz by som to niekomu ukazal alebo by som isiel vyhladat pomoc na nejake forum
@draks ale jak by si spal? ja by som nemohol od strachu zaspať keď počujem u nas doma kroky alebo proste mi nepríde že je uplne ticho tak sa uplne od stresu potím a od strachu sa bojím odkryť čiže nemam jak zaspať ale v lete to problém nieje lebo v lete som bežne hore celú noc tak do 7 ráno a to už chodia aj ľudia po vonku a je dosť svetlo čiže už ma ani nenapadá sa báť niečoho
tak zjavne ženy sú predsa len ženy, vnímajú veci citlivejšie, senzibilnejšie, takže možno preto, ale tak ja poznám aj situácie kedy sa niečo podobné stalo práve mužovi...kto vie podľa čoho si vyberajú komu budu robiť zlobu
@beaux tak ja som nezažil aby sa to dialo nejakému mužovi.. ja sem tam počujem kroky ale to si skôr namýšľam kamarát mi kedysi vravel že to znamená že nemám čisté svedomie či čo..
a inak u kamarátky tak dosť straší čo som zo začiatku neveril ale skoro každý čo u nej bol spať tak mi to potvrdil že to tam nieje normálne úplne asi tam má poltergeistera (alebo ako sa to píše)
@spiralfaust to by som asi nezaspal od strachu ale na spanie pomáha meditačná hudba .. ked nemôžem zaspať tak si nejaku pustim a spim ako rybička ... a najhoršie je ked zaspim a môj brat vykrikuje zo sna asi ma nejake nočne mory či co: ) ... ked sa ho spytam co sa mu sniva ked tak krici nikdy mi to nepovie
@draks ja by som si nepustil hudbu v noci nikdy asi.. musím počuť čo sa deje ja mam z nočného počúvania zvukov tak vycvičený sluch že keď sa pootvoria dvere v hocijakej izbe tak to počujem hoc boli len privreté vnímam to akoby sa niečo zmenilo so vzduchom neviem to vysvetliť a zas sestra (6ročná) je niekedy námesačná a to ma už kopu krát vystrašilo vždy keď zaspí na mojej posteli ju kontrolujem každých 5 min či sa niekam nepohla tvl
zmenu vzduchu to myslis tak ze zostane v miestnosti chlad ?
aj môj kamarat mi hovoril ze byva namesacny a ze pocuje v noci kroky a tak ... ja nascastie nic nepocujem ale minule mi hovorila mama ze ked vysavala videla akoby prebehnut nejaky tien .. myslela si ze sme prisli domov ale doma nikto nebol
@spiralfaust zmenu vzduchu to myslis tak ze zostane v miestnosti chlad ?
aj môj kamarat mi hovoril ze byva namesacny (smajlík) a ze pocuje v noci kroky a tak ... ja nascastie nic nepocujem ale minule mi hovorila mama ze ked vysavala videla akoby prebehnut nejaky tien .. myslela si ze sme prisli domov ale doma nikto nebol
najhoršie je to, že ti to nikto neverí....... neviem, dala by som si zistiť, či je to domom alebo niečo také a odsťahovala by som sa... ja mám dosť už len z toho, že máme doma strýkovu urnu, (bola v byte ale prastarká sa toho bála, tak je v pivnici) preto, lebo je nejaký problém s hrobom, kam ho chceme uložiť.. aj dnes som tam bola a mala som blbý pocit, dokonca sa tam svietilo a neviem či tlniekto zabudol vypnúť, alebo v tom bolo niečo iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
» kokotovic.sk/assets/bonus/1....
Mne sa zdá že baba!
TY MUŽATKA!!!
ale asi by som zosalela.
alebo cakala na Doctora alebo nieco podobne.
@qwedsayxc doplň a môžeme dať znova rozhovor
Mno...
tak zjavne ženy sú predsa len ženy, vnímajú veci citlivejšie, senzibilnejšie, takže možno preto, ale tak ja poznám aj situácie kedy sa niečo podobné stalo práve mužovi...kto vie podľa čoho si vyberajú komu budu robiť zlobu
a inak u kamarátky tak dosť straší čo som zo začiatku neveril ale skoro každý čo u nej bol spať tak mi to potvrdil že to tam nieje normálne úplne asi tam má poltergeistera (alebo ako sa to píše)
aj môj kamarat mi hovoril ze byva namesacny a ze pocuje v noci kroky a tak ... ja nascastie nic nepocujem ale minule mi hovorila mama ze ked vysavala videla akoby prebehnut nejaky tien .. myslela si ze sme prisli domov ale doma nikto nebol
a k téme..ak by som nezošalel (čo by sa myslím určite stalo), tak by som to po čase nevedel už zniesť a zabil by som sa
aj môj kamarat mi hovoril ze byva namesacny (smajlík) a ze pocuje v noci kroky a tak ... ja nascastie nic nepocujem ale minule mi hovorila mama ze ked vysavala videla akoby prebehnut nejaky tien .. myslela si ze sme prisli domov ale doma nikto nebol