Stalo. Ale raz keď som bola tu u nás v meste v opustenom starom kaštieli tak som mala pocit že niekto zamnou stále chodí a strašne pri tom vzdychá Najprv som si myslela že to bude nejaký bezdomovec alebo pedofil , lenže nikto okrem mňa a mojej kamošky tam nebol
asi ano ked som bola mala asi nejak 5-6rokov videla som ducha ale fakt teraz ked to vravim tak rozmyslam ci s ami to nesnivalo alebo co..ale bola som strasne vystresovana..vtedy sme spavali s rodicmi v jednej izbe a ten duch sa sklanal nad mojou mamou potom siel ku mne ty vole ..asi mi sibexD
raz ma "priľahol" duch - tak som našla, že sa ten jav nazýva... proste som prišla zo školy, strašne unavená, lebo som do tretej ráno dorábala nejakú seminárku (klasika) a bola som ešte sama doma... chvíľu som ešte bola na nete, ale potom som zadriemala... a zobudila som sa asi o hodinu a bolo to strašne čudné - bola som pri vedomí, plne som si uvedomovala, že dýcham aj že mi bije srdce - ale vôbec som sa nemohla pohnúť, ani otvoriť oči... som bola ako v jednom obrovskom kŕči a keď som si to uvedomila, srdce mi začalo byť rýchlejšie... a som sa strašne sústredila na to, aby som pohla aspoň palcom na nohe... po pár minútach to prešlo, ale na tie minúty stále spomínam ako na neuveriteľne nepríjemný zážitok
dnes v noci nam neak zahadne padol obraz a zlomil sa ram.. bol zaveseny na hačikoch , nikto nechape ako mohol spadnuť to by ho musel niekto zvesiť a hodiť o zem..haluz
Áno, predvčerom som sa šiel osprchovať, vošiel som do kúpeľne, vyzliekol som sa, osprchoval a potom keď som sa znova obliekal tak som nevedel nájsť svoju druhú ponožku. Celé som to tam prehrabal a aj tak som ju nenašiel. Záhada...
Ja ju mávam obdobne aj niekoľko krát do týždňa +že ešte ani dýchať nemôžem, ale zvykla som si a normálne s tým žijem. Takže, klídek, nemáte sa čoho báť.
K téme: S paranormálnymi záležitosťami prežívam každý jeden svoj deň, takže áno.
áno. raz umrel jeden známy a ja som mu neišla na pohreb. v ten istý deň som si išla pre mikinu do izby (bola som sama doma) a keď som zažla svetlo tak sa predomnou vznášalo niečo čudné biele...a ja som sa proste nemohla ani pohnúť nič...potom to zmizlo, zobrala som mikinu a utekala rýchlo z domu
asi o týždeň na to som bola opäť sama doma. bola som na počítači a zo spálne som počula nejaké zvuky tak som sa tam pozrela a tam bolo zase to biele niečo. snažila som sa to neriešiť. ale do smrti na to nezabudnem
inak nebolo to také strašné ale odteraz pojdem na pohreb všetkým
noo neviem, kedze dodnes netusim ci to bol sen, alebo realita ... a raz sa mi nieco take stalo pri jednej nehode a neviem ci to bolo zo soku, alebo realita ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tento jav sa volá spánková paralýza.
» www.carovani.cz/spankova-paraly...
Môžte si o nej ešte skúsiť vygoogliť.
Ja ju mávam obdobne aj niekoľko krát do týždňa +že ešte ani dýchať nemôžem, ale zvykla som si a normálne s tým žijem. Takže, klídek, nemáte sa čoho báť.
K téme: S paranormálnymi záležitosťami prežívam každý jeden svoj deň, takže áno.
mne sa nic este nestalo bohuzial
..kvak..
asi o týždeň na to som bola opäť sama doma. bola som na počítači a zo spálne som počula nejaké zvuky tak som sa tam pozrela a tam bolo zase to biele niečo. snažila som sa to neriešiť. ale do smrti na to nezabudnem
inak nebolo to také strašné ale odteraz pojdem na pohreb všetkým