@midnight je to video beriem to preto len ako fake ...
ja skôr na take veci neverím, nedávajú zmysel ... prečo by padalo svetlo na niečo nehmotné a odrážalo aj farby, vlasy a ruky ducha keĎ už neexistuje jeho pokožka atd atd ? ...nedáva to význym ...jediný význam by dávalo keby to tá ,,energia,, premietala do hláv ludí aby to tak videli ...len tu je zádrhel...kamera by to nenasnímala
heh, ja som tiež neveril a uveril som....
pozeral som zábavný program v tv u mňa v izbe presne o 00,30 h....
ležal som na gauči no a zrazu sa z prava do ľa popred tv prešla tmava postava - silueta osoby, ktorá sa stratila na ľavo v stene...
sledoval som tu postavu očami a ležal som ako prikovaný....
neprajem nikomu
ďakujem vám za vyjadrenie nečakal som že tu bude nad 2 komenty
áno, vo vesmíre nie sme sami 100% vesmír je naozaj veľký, ďalej záhada je aj to prečo vo vesmíre nie je svetlo keď je všade veľá sĺnk galaxií a hviezd a kadečoho blikajúceho zaujímavé je aj to čo ohrieva zem slnko? Blbosť , veď vo vesmíre je absolútna nula, a jadro? Nie je možné aby to naše jadro ohrievalo celú zem...
K tomuto sa vyjadrite alebo ma orpavte ak som mimo kolaji..
je jedna teoria ktora vravi ze mimozemstania existuju a zaroven ze aj neexistuju... len je to v nej lepsie podane a je to fakt na zamyslenie. niekomu to nebude davat zmysel ale ak pochopite tak ste "vyhrali". bezni clovek s malym vedomim to oznaci za nenormalne lebo je to v rospore z jeho myslenim. tak tiez sa v nej spominaju vesmiri, ano myslim viac vesmirov ako len tento jeden "nas". tak tiez aj rozne dimenzie atd. proste je toho velmi vela... ale zbytocne sa tim zatazujete, pretoze ani ty najvacsi geniovia tomu nerozumeju. ak chceme aspon trochu pochopit taketo veci, tak nemusime ani chodit do kozmu ale mozme hladat nepoznane v nasej mysli lebo ta je tiez jeden taky mali vesmir. sice kozmicke vyletiky nas trochu ktomu tiez prilizia ale objavovanie v cistej mysli je spolahlivejsie, zial aj zlozitejsie. tak to robil aj "Spiaci prorok"...
@marpovan predstav si velku giganticku miestnost v ktorej je tma. a ak v nej zapojis niekolko par ziaroviek take tie svetielka co sa davaju na vianocni stromcek, tak bude cela osvetlena? vesmir je velmi velmi velky na pocet vsetkych hviezd ktore su vnom...
@cibulieri ved sa tu pytas na uplne jednoduche zaklady astronomie.... nedava ti to zmysel? kup si nejaku encyklopediu o vesmire. sice ani ja sa nevyznam do astronomie ale tieto tvoje otazky ako v @16 su dost detinske...
a to s tim ohrievanim zeme nic v zlom ale na to ti odpovie aj mozno taky 13 skolak...
tieto všeliaké videá moc dôveryhodné nie sú, no to neznamená že také veci neexistujú, ja na to verím btw mimozemšťanov by som ako "paranormálny" jav neoznačila, myslím že je to veľmi reálne že existujú, netreba tomu dodávať ten nádych zázračna, podľa mňa je tiež veľmi sebecké ak si niektorí ľudia myslia že v celom vesmíre o ktorom sa hovorfí že je nekonečný a stále sa rozťahuje sme jediný a neexistuje ďalší život a čo sa týka duchov tak moja teória je skôr taká že duchovia sú pozostalá energia, ktorá potom vyvoláva tie javy ako tzv poltergeisti- hlučný duchovia
áno duchovia existujú a zažila som to na vlastnej koži.Bola som v jednom dome opekať,zabaviť sa s kamošmi bolo super až nato čo sa stalo potom.Okolo druhej sme sa ešte rozprávali s kamošmi nechcelo sa nám spať.Ako sme sa tak rozprávali,hovorili si historky odrazu sme počuli ako niekto nad nami prešiel v ťažkých topánkach a keď spravil posledný krok podlaha zaškrípala.Bol to nepríjemný pocit a dosť ma to prestrašilo.Pýtala som sa ich kto býva hore nad nimi,že nikto je tam podkrovie.Ráno mi to nedalo išla som sa pozrieť,ale dvere boli zatvorené,dozvedela som sa,že kľúče ma nájomca.Niektorí ľudia neveria na také veci pokiaľ to nezažijú.
Keď sme boli mláďatá tak sme chodievali vyvolávať duchov alebo diabla do pivnice by ste neverili čo sicko sa nám tam zjavilo, napríklad taká obezna suseda s valcekom na cesto ale bola to taká diablica svinucha zubata
Všetky tieto internetové videá sú podľa mňa čisté faky a somariny. Ked tak už radšej nejaké dokumentárne filmy a podobne o týchto javoch.
Na duchov rozhodne verím, pár krát sa mi dokonca stali nie zrovna príjemné veci. Dodnes spávam každú jednu noc s mojím havom v izbe, pretože pes a mačka duchov vedia vycítiť. Je ale známe, že duchovia a podobne sa najviac zjavujú malým deťom pretože tie sú najnevinnejšie a najčistejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
1. para-normálny: nad-normálny, mimo-normálneho, mimo-známeho, mimo-(zatiaľ)-racionálne-vysvetliteľného
čiže áno, existujú také javy.
2.
toto mám najradšej
ja skôr na take veci neverím, nedávajú zmysel ... prečo by padalo svetlo na niečo nehmotné a odrážalo aj farby, vlasy a ruky ducha keĎ už neexistuje jeho pokožka atd atd ? ...nedáva to význym ...jediný význam by dávalo keby to tá ,,energia,, premietala do hláv ludí aby to tak videli ...len tu je zádrhel...kamera by to nenasnímala
heh, ja som tiež neveril a uveril som....
pozeral som zábavný program v tv u mňa v izbe presne o 00,30 h....
ležal som na gauči no a zrazu sa z prava do ľa popred tv prešla tmava postava - silueta osoby, ktorá sa stratila na ľavo v stene...
sledoval som tu postavu očami a ležal som ako prikovaný....
neprajem nikomu
@13
Arthur C. Clarke
Ale ano verím že dačo take možno existuje.
áno, vo vesmíre nie sme sami 100% vesmír je naozaj veľký, ďalej záhada je aj to prečo vo vesmíre nie je svetlo keď je všade veľá sĺnk galaxií a hviezd a kadečoho blikajúceho zaujímavé je aj to čo ohrieva zem slnko? Blbosť , veď vo vesmíre je absolútna nula, a jadro? Nie je možné aby to naše jadro ohrievalo celú zem...
K tomuto sa vyjadrite alebo ma orpavte ak som mimo kolaji..
a to s tim ohrievanim zeme nic v zlom ale na to ti odpovie aj mozno taky 13 skolak...
ups omyl, tagol som seba
Na duchov rozhodne verím, pár krát sa mi dokonca stali nie zrovna príjemné veci. Dodnes spávam každú jednu noc s mojím havom v izbe, pretože pes a mačka duchov vedia vycítiť. Je ale známe, že duchovia a podobne sa najviac zjavujú malým deťom pretože tie sú najnevinnejšie a najčistejšie.