vie mi niekto povedat prečo stranka parfums.sk predava napr parfem za 66€ a vo Fannku ta ista 114€ chapem ze najom atd...ale nebude vtom aj troška ze to pančuju? alebo to je len moj vymysel
Ja kupujem z parfums a vsetko okej. Proste neplatia tolke penaze za najom, reklamu, atd. A z netu objednavane veci su casto lacnejsie, to zasnie je zistenie roka.
V Duty-free shops na letisku tak MAX o 10 eur lacnejsie.
A inac minule si kamaratka objedla z tej stranky parfem a dala ho reklamovat pretoze skucocne mal inu vonu ako ked ho kupovala v kamennom obchode. Plus strasne rychlo vyprsala vona co je znak, ze skutocne nebol pravy.
Este jedna vec co si ludia pletu je parfem a toaletna voda, ta je stale ovela lacnejsia ako parfem.A ako pozeram na tej stranke su skoro same toaletne vody.
ja som vždy nakupoval cez jedného známeho, čo som si povedal to som mal, za štvrtinovú, neviem síce odkiaľ to mal a ako k tomu prišiel, stačilo, že to je original a že ak by som tú vôňu predal ešte použitú stále dostanemsvoje peniaze naspäť
ano, su to normalne parfemove vody a toaletne vody, rovnake, ako kupis v parfumeriii (ktora si lubi tie ceny tak nadhodit, ze ta prekoti, ked vidis ten rozdiel)
napr channel no 5 ani cez net nestoji pod stovku (ale zase neviem kolko stoji v parfumerii, mozno aj 200, a ta stovka je vlastne lacny, neviem
Neviem, ak sa na o pozriem logicky, ak by predavali fejky, posodzovali by znacku a oberali by ju o zisk. Cze by u nich kontrola urcite zistila tieto nedostatky, dostali by vysoku pokutu, mohlo by nastat az trestne stihanie zodpovedných osôb atď.
Keďže sa nič tekéto nestalo a takéto kontroly aj reálne chodia, tak mi z toho vychádza, že tam fejky zrejme nebudú.
@14 existuje tu možnosť, že by danej značke zaplatili aby mohli vydávať fejky pod danou značkou avšak to by jednak museli uviesť, že sa jedná o fjk, a jednak by na také dačo značky nepristúpili keďže by im to poškodzovalo meno. Ergo, myslím si, že to fejky nie sú
ja nakupujem na parfums.sk už niekolko rokov, mám za sebou asi 4 druhy parfémov, vela kozmetiky, kremov a pod...nikdy sa mi nestalo, že by mi prišiel fejk, vždy dlho vydržal a nikdy to nebolo zriedené....skutočne, parfums.sk odporúčam načo platiť o 50 eur viac v nákupnom centre?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
preco stoji mobil v datarte 600 a na nete 450 napriklad? tiez ho nepancuju
A inac minule si kamaratka objedla z tej stranky parfem a dala ho reklamovat pretoze skucocne mal inu vonu ako ked ho kupovala v kamennom obchode. Plus strasne rychlo vyprsala vona co je znak, ze skutocne nebol pravy.
ano, su to normalne parfemove vody a toaletne vody, rovnake, ako kupis v parfumeriii (ktora si lubi tie ceny tak nadhodit, ze ta prekoti, ked vidis ten rozdiel)
napr channel no 5 ani cez net nestoji pod stovku (ale zase neviem kolko stoji v parfumerii, mozno aj 200, a ta stovka je vlastne lacny, neviem
Keďže sa nič tekéto nestalo a takéto kontroly aj reálne chodia, tak mi z toho vychádza, že tam fejky zrejme nebudú.