@dany59 lebo mne sa tak zle potom vypína motor, bo vždy sa to pohne keď pustím brzdu a spojku a to mi vadí a neviem ako to mám urobiť tak, aby sa mi to tak nerobilo :ehm:
@dany59 no veď asi to robím až vtedy? keby pustím všetko predtým tak mi to zdochne, neni som až tak kok.
pustím keď vypnem motor a auto sa vždy hrkne trošku, robí to aj mamke keď zaparkuje a mne to proste vadí.
@sveter si nevšímaj, čo ti píšu ten pohyb ti bude robiť vždy, prepojenie kolies a motora ide cez zopár ozubených kolies, takže pokiaľ sa o seba všetky oprú, auto prejde zopár centimetrov. Odporúčam pustiť spojku a jemne to brzdiť, pokiaľ sa auto nezastaví.
@ Moonbeam ak viem, ze budem parkovat kratko tak rucna brzda, ak parkujem niekde pol dna tak kvalt a potom samozrejme zalezi aj kde parkujem ! tak je to niekedy rucna, kvalt a aj suter !
problem nieje v lete ale v zime ak mas poskodenu gumicku co sa casom stane, a do boldenu sa ti dostane voda napriklad z roztapajuceho sa snuhu na ceste a potom v noci fajne primrzne a rano ti ostane vysiet cize po uvolneni sa lanko nevrati a ostane zatiahnute zamrznute v boldene, nieraz som videl vdaka takej srande zhorene oblozenie na pakniach, jeden mal dobru poznamku ze, cudoval som sa ze auto nema tah no tak na rucnej bodaj by mal inak nove auta maju uz automaticku rucnu elektronicku napriklad pasat ked zastane a vypne motor tak ju automaticky zatiahne a ked sa nastartuje a ides sa pohnut tak uvolni, kde su tie casi ked sa dali brzdy menit jednoducho, dnes uz na pasate treba soft na odblokovanie rucnej inak nevymeni nik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pustím keď vypnem motor a auto sa vždy hrkne trošku, robí to aj mamke keď zaparkuje a mne to proste vadí.
A ucili ma len na rucnej, aj mi to pride najlogickejsie.
CO TO JE paneboze?
• spěch
• rychlost
• (motor. slang) rychlostní stupeň
ja parkujem na spiatocke a rucna
@kozmeker aha, tak som myslel, že to bude robiť každé...my máme v rodine tri autá, jedno čisto nové a všetky to tak robia