som sprosté decko ktoré premrhá svoje volebné právo a zahodí "šancu niečo zmeniť", pretože do politiky vôbec nevidím, vôbec ju nesledujem a aj tak je mi z nej úplne zle
@aguri500 neboj sa, SMER to urobí tak, aby mohol najlepšie kradnúť vláda SMER+KDH je viac než istá.
SMER bude rozprávať o spravodlivo sociálnej spoločnosti
KDH bude zasa rozprávať o mladých rodinách, dostupnejších bytoch a o tom ako s a budú starať o mladé rodiny (minister sociálnych vecí bude podľa mňa určite nejaký KDHak, ale nechcem predbiehať)...
@michelangelo89 a Fico ? Však to je populista on nič pre Slovensko neurobil....netvrdím že pravica niečo urobila, ale v populizme mu nesiahajú ani po členky.
@weeman ale bolo by spravodlivé keby oni niesli zodpovednosť za to čo sa stalo. Nie my ktorí sme to nechceli. Pochopiteľne viem že je to blbosť a že to tak nefunguje ale proste to nieje fér
To je len taká vnútorná nespokojnosť Neberte to vážne.
neviem ľudia... tí čo sa chystáte hádzať hlasy znova stranám ktoré sú tu už roky(sdku, kdh, smer, sns...) tak ste asi šialení alebo v straníckych štruktúrach
to nesledujete čo sa tu deje??
už len kvôli tej gorile!!
ja budem voliť nových... možno sklamú ale zatiaľ majú čistý a šancu šancu byť iní
ludia, sak toto je apoliticky portal aj tak vyhra bud lavica alebo pravica a nakoniec ani tak nepojde o hlasy, ale o to kto s kym uzavrie lepsiu zmluvu, ved volby 2006 a 2010 co sa tyka Smeru a Sdku dopadli dost podobne a aj tak raz postavil vladu Fico a raz Dzurinda
odporučam všetkym ludom ktory maju menši prijem ako 400 eur aby nešli volit, aby si tý tam hore uvedomili kolkým ludom sa tažko žije.Bola by to pre nich velka volebna strata.Potom by sa asi zobudili.
Ja budem volit urcite KSS lebo je to normalna strana a nie ti co hrabu pre seba peniaze ale komunistov nech zavedu rezim nech kazdy bude mat robotu a take veci a ne tich co stat rozkradaju!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Znižil by som dane obyčajným občanom ! ale Zvýšil boháčom.
Cigánov v osade presunul do novodobých koncentračných táborov.
Ministrov by som dal popraviť.
Výbudoval by som závody na vojenskú techniku.
Zrušil by som euro zaviedol slovenské koruny.
Prísne by som úpravil trestný zákonník a to napr
Viacnásobná vražda-doživotie
Vražda-25rokov
Krádeš napr peniaze atd 6rokov nie jak teraz že jeden zato že ukradol kukuricu išiel sedieť na 4roky.
Ak by niaky opitý vodič spôsobil dopravnú nehodu pri ktorej by niekto mal trvalé nasledky - 15rokov basa natvrdo.
a veľa dalších vecí .
V Dunajskej sa diali veci naposledy vam poviem
idealna vlada by bola asi velka koalicia smer,sdku,most,kdh aby na seba vzajomne davali pozor...
ak bude vladnut len fico tak sme v p.... lebo vladu jednej strany sme tu uz mali a ake to bolo je zbytocne pisat...
tieto volby su pre mna nezaujimave kedze uz priblizne viem kto bude na postoch ktore su pre mna dolezite....
SMER bude rozprávať o spravodlivo sociálnej spoločnosti
KDH bude zasa rozprávať o mladých rodinách, dostupnejších bytoch a o tom ako s a budú starať o mladé rodiny (minister sociálnych vecí bude podľa mňa určite nejaký KDHak, ale nechcem predbiehať)...
A dopadne to ako vždy, urobia veľké hovno.
a idem volit obycajnych ludi.
a ano, je to kvoli Martinovi Mojzisovi a nikomu inemu.
Koaličných politikov by mali súdiť za to že stratili dôveru ľudí aj za všetko čo bude teraz robiť SMER.
To je len taká vnútorná nespokojnosť Neberte to vážne.
neviem ľudia... tí čo sa chystáte hádzať hlasy znova stranám ktoré sú tu už roky(sdku, kdh, smer, sns...) tak ste asi šialení alebo v straníckych štruktúrach
to nesledujete čo sa tu deje??
už len kvôli tej gorile!!
ja budem voliť nových... možno sklamú ale zatiaľ majú čistý a šancu šancu byť iní
male strany treba volit, ked chceme nieco zmenit