Chcem sa spýtať ako to máte vo vzťahu keď máte chuť na sex. Či si proste porozumiete aj bez slov a idete na to,spýtate sa"chceš to",poviete,že máte chuť alebo poprípade "chcem ťa" alebo iné..
v každom inak. v prvom sme sa na striedačku neverbálne zvádzali, v druhom aj to aj verbálne, potom prevážilo to verbálne, a potom to prestalo byť zvádzanie a začalo mi to skôr pripadať ako dohodnutie sa
Mňa sa netreba pýtať - ja chcem stále, preto len submisívne čakám, kedy bude mať chuť aj niekto okrem mňa Ale zväčša to urgujem, čo znamená, že "všetko do rúk/úst beriem a všetko dávam". Výnimkou sú len chvíle, keď sa práve stane niečo, čo treba odfotiť (to je zvyčajne pri hrátkach out door). Vtedy ho odhodím a fotím.
My nato ideme velmi zaujmavo. My sa zacneme hadat potom mame nervy a ukludnime sa tym,ze sa poriadne pomilujeme a to je nase udobrenie. Alebo niekedy bez slov. Nam staci ked sa zacneme jemne bozkavat prehodime pocas toho par slov a ide sa na vec .
ja robím presne to isté, alebo začnem svojou nohou chodiť po jeho nohách alebo začnem prstom žduchať do jeho ramena, usmievať sa, cmukať mu do ucha a pochopí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(ano, viem že sa správam ako pes )
alebo by som si mala vedľa neho sadnúť a povedať "teraz chcem šukať, povedz mu, nech sa postaví." alebo čo?
Po par mesiacoch bude stacit jednoducha otazka "Dame sex?", ci "Zadupeme?"
Kamaride ty mas vazne 22, ze toto potrebujes riesit na fore ?
Inak @23
že vás ten stereotyp baví ...
ja robím presne to isté, alebo začnem svojou nohou chodiť po jeho nohách alebo začnem prstom žduchať do jeho ramena, usmievať sa, cmukať mu do ucha a pochopí