u nás to je hit otvárajte krčmičku dostal som chuť na pičku peknú čiernu a kučeravú. keď ma slabosť omína vložím jej ho do klína aj keď mám cicinu meravú. strašne rád by som dnes večer trtkal, rozkolísal svojich gulí pár, a ich obsach do jej úst vyprskal, poprípade obstriekal jej tvár.. aaaaaaa otvárajte krčmičku dostal som chuť... a to sa opakuje do rána bíleho. dúfam, že ste to čítali v rytme notoricky známej pesničky. a bude vám to hučať v hlave celý deň.
@mcvpn nocna mora vsetkych mojich party.. vdakabohu uz chodievam von s ludmi ktori ju iste poznaju ale ani ich nenapadne nieco podobne skusat a vacsinou tam kam chodime hudba okolo podobneho zanru ani nesla
trauma z detstva a potom z puberty kedy som ako kazde dieta neznasala svojich rodicov a vsetko s nimi spojene a moji rodicia tu piesen miluju cize tem mlady blondavy kuceravy pan u nas doma kvilil aspon raz denne a potom, kliniec do rakvy mojich usi, mama si ju nastavila ako zvonenie na telefone..
a samozrejme stuzkova, ci uz moja alebo mojich deciek, svadby kamaratov a kamaratok a vsetky dedinske diskoteky kde som sa, panbohtusipreco, ocitla..
tie gitary, ten jeho hlas, ten text preboha!! cele zle.. ma studeny pot oblieva a to mi len teraz, vdaka tebe, hra v hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A to mysim vazne 8)
!
trauma z detstva a potom z puberty kedy som ako kazde dieta neznasala svojich rodicov a vsetko s nimi spojene a moji rodicia tu piesen miluju cize tem mlady blondavy kuceravy pan u nas doma kvilil aspon raz denne a potom, kliniec do rakvy mojich usi, mama si ju nastavila ako zvonenie na telefone..
a samozrejme stuzkova, ci uz moja alebo mojich deciek, svadby kamaratov a kamaratok a vsetky dedinske diskoteky kde som sa, panbohtusipreco, ocitla..
tie gitary, ten jeho hlas, ten text preboha!! cele zle.. ma studeny pot oblieva a to mi len teraz, vdaka tebe, hra v hlave
tak dik