Odkedy som to začal písať mi bolo jasné že nejaký Mister mi tu hodí google ale radšej chcem návody ktoré niekto vyskúšal a pozdávali sa mu , neboj sa , do Googlu viem písať
@rayt "radšej chcem návody ktoré niekto vyskúšal" - bože, toto je taká častá a hlúpa výhovorka... jazyk je jazyk, ak nejaký tutorial preň nefunguje, tak daný tutorial nemá zmysel a nebude existovať, neexistujú "nevyskúšané" tutorialy. zadruhé, programovanie je činnosť pri ktorej vytváraš postupy a riešenia o ktorých v ideálnom prípade nevieš či ich už niekto niekedy vytvoril alebo vyskúšal, ale ani ťa to nemusí zaujímať, jediné dôležité je aby si chápal čo robíš, prečo to robíš, a aby to fungovalo. ak sa nevieš zmieriť s takouto filozofiou, tak neprogramuj.
midnight ja som to nemyslel tak ze chcem nejaku stranku kde su vypisane zdrojaky funkcnych postupov , ale islo mi o nejaky odkaz na lekcie z ktorych sa niekomu dobre ucilo.To mas akokeby ti dali v skole na vyber z 5 ucitelov tak by si si najskôr zistil od ich ziakov o nich nejake info a az tak by si bral dajakeho.
@rayt ak by mi dali v škole na výber z piatich učiteľov tak by som si najprv s každým vyskúšal dať jednu-dve lekcie a potom by som si vybral s ktorým chcem mať hodiny pravidelne, pretože názor nikoho iného ma nemusí zaujímať, pretože nikto iný nemyslí a nechápe rovnako ako ja a neviem ako kto myslí alebo chápe. chápeš čo sa ti snažím povedať? najlepšie zistíš z ktorých zdrojov sa ti dobre učí tak, že si nájdeš a vyskúšaš niekoľko rôznych zdrojov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a skús si stiahnuť z netu skôr knižku.. pascal pro zelenáče etc...
» www.edisk.cz/stahni/17212/Pa...