Pasomnicku neboli Taenia solium taka mensia alebo Taeniarhynchus saginatus taka vacsia do 10 metrov (ale iny druh to urcite nebude) by si mohla chytit ak si zjedla nakazene maso, ktore nebolo dostatocne tepelne spracovane. Takze zalov v pamati ci si nahodou nejedla surove masicko. Ak ano az potom by som sa bala ze mam pasomnicku. Ale co ked mas nejake hadatko? Ako je Ascaris lumbricoides, to tiez sposobuje dost zavazne traviace tazkosti. Ono zevraj je pasomnica v showbiznise velmi popularna na chudnutie.
tolko prednaska. a pomoc? skus cajiky. bylinky liecia vsetko.
to mi pripomenulo, ako nám profák biológie radil, ako na pásomnicu: že to treba kakaukom. každý deň ráno za hrnček kakauka a ona sa zvykne. a potom jeden deň si nedáš a ona okolo obeda vylezie a spýta sa "a čo, kakauko nebude"? - A vtedy ju treba ťahať! Potvoru!
myslím, že strata váhy a problémy s trávením sú znakom množstva ochorení....pásomnicu by som však brala ako posledné možné vysvetlenie ak máš tieto problémy dlhšie určite by som neváhala a zašla za doktorom, nebudeš sa stresovať tým,čo ti je a zistíš,čo máš proti tomu robiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
tolko prednaska. a pomoc? skus cajiky. bylinky liecia vsetko.
mňa takto učili.
naleješ horúceho mlieka do nočníčka, posadíš sa naň a pásomnička vylezie za vôňou.
problém je v tom, že ti môžu ostať článočky v črevách a tak ti zbieratko/zbieratká znovu narastú.
neobhrýzaj si nechty, máš za nimi pásomničie hnidy.
Lepsie je si nechat dojebat zdravie ? Uplna aristotelovska logika
Btw chudnut mozes z kadecoho, nemusi to hned byt pasomnica...
Tym padom.:
-FUCK YOU-
Best regards,
N.
to isté aj nám hovorili