4. Nie, nečítam si vždy všetko. Ak na niečo kliknem, nezaujme ma úvod a je to veľmi dlhé, tak to nedočítam. Alebo preskočím na záver. Alebo je tu aj taká možnosť, že sa vyjadrím, len k tomu, čo som prečítala.
5. Blogujem už rok. A mám uverejnených presne 72 blogov. Ale nepíšem preto, že blogujem. Blogujem preto, že píšem.
Odpoviem len na jednu a to že niektorý blog si prečítam aj viackrát a mám ho odložený v záložkách pretože zopár z nich ma "dostalo" napríklad tento ktorý určite stojí za to : » www.birdz.sk/webky/citajblog...
4.necitam ked je to dlhe a ked je strasne nudny uvod..
5.neblogujem ale chystam sa ale to co napisem musi byt nieco extra na tom treba dlho pracovat ale nie som nejaky extra basnik..raz spravim videoblog...ked samozrejme sa kupi kamera
2. Ano, minimalne ked si precitam niekoho blog, tak tie ostatne aspon preletim Alebo otvorim novy blog a ked ma nezaujme, tak prezriem dalsie a trebarz okomentujem niektory z nich
3. Nemam nikoho, od koho by som citala uplne vsetko, ale tak aspon vacsinu
4. Vobec nie. Ja klikam totiz na vsetko a precitam si len zlomok z toho
5. Zacala som pisat blogy len tento rok, mam ich zatial tusim 11, ale zacina ma to bavit
3.Ano, bud koli tomu ze pekne pisu, co ja obdivujem,lebo mi to vobec nejde alebo koli tomu, ze ma to vzdy zaujme alebo potesi a teda som zvedava vzdy na dalsie
4. Ako kedy, niekedy citam vsetko co otvorim a niekedy to len tak prebehnem
5. Neblogujem vobec, lebo som este stale neprisla na to,ako vyjadrit svoje postoje pisanim. Neviem vystihnut to,co by som chcela, takze aj ked sa o nieco pokusim, vyznieva to uplne inak ako som mala v plane
1) nad jedným článkom strávim - ako kedy. niekedy je to len zmeska myšlienok a to ide rýchlo, no niekedy sa snažím aj štylizovať a upravovať,,,takže je to rôzne, ale mohla by som to priemerne zhrnúť do času 20 minút cca...
2) najviac píšem o tom, čo sa momentálne deje u mňa v živote, vymyslenú vec som napísala jediný raz v živote. keď priateľ chodil preč, písala som o tom, momentálne u mňa prevládala "maturitná tematika" a znova príde niečo iné...
3) áno mám a som veľmi rada že sú - poteší to pri srdiečku...
3. prvá polovica otázky = jj..ale ta druhá..nikdy neni záruka, že sečko bude od toho autora týh blogov..vždy woww..
4. néé..najprv hľadám, či ma upúta názov blogu..potom typ blogu..a potom si čeknem té prvé riadky, čo sa dá ešte prečítať predtým, akoby človek musel na ne kliknúť..
5. málo..musím mať na to fest náladu..aby som na to snoril..a k písaniu..noo..ehm..vždy si viem nájsť niečo iné..akoby sa mi celo napsať blog..ale tak 1 už mám..takže megapokrok..
1. Vyskytnú sa, ale skôr sa k nim vraciam tak nejako spätne keď si opäť prezerám niečiu tvorbu, alebo keď mi príde komentár k nejakému staršiemu blogu, tak ho znova v rýchlosti prečítam, aby som pochopila čo vlastne ten človek komentoval
2. Áno, Zayl už raz musel prežiť taký pozitívny šok keď som jeden voľný večer využila na spätné čítanie a komentovanie celej jeho tvorby (Čo mi pripomína že Zabeusovi som ešte jeho tvorbu nedočítala a nedokomentovala všetku )
3. Jasné, sú ľudia ktorí ma svojou tvorbou nikdy nesklamú
4. Posudzujem podľa úvodu a nadpisu ale už keď vyberám blogy na ktoré kliknem. A keď už kliknem tak obvykle dočítam do konca.
5. Prvý blog som napísala presne 8.3.2007 a dodnes mám blogov 22 (A toľkokrát som si už hovorila že by som mohla trochu zvýšiť periodicitu )
---------------------------------
1. Ako kedy... zvyčajne tak polhodinku... ale záleží od toho o čom píšem, čo ma k tomu písaniu viedlo, aké to je nakoniec dlhé a koľkokrát ma chytí nejaký záchvat pri ktorom obvykle vymažem tak 10 riadkov textu
2. Svoju tvorbu delím na 2 časti: poviedky (zvyčajne dosť psychotické, ale také mám najradšej a kupodivu na tie mám aj najlepšie ohlasy ) a úvahy vyvolané tým, čo sa deje v mojom živote...
3. Takého čitateľa ktorý by mi okomentoval naozaj každý blog nemám, ale mám niekoľko takých ktorí mi okomentovali väčšinu blogov
42. ...ale máš to najprehľadnejšie takže si tú formu od teba ukr...požičiam
1.Len k veľmi málo článkom sa vraciam-občas si prečítam svoje a krútim hlavou ako som to odflákol
2.Jasné...ale musí byť fakt dobrý
3.Jasná vec-všetkých čo poznám osobne aj čítam...
4.Nečítam-keď sa to nedá čítať alebo to zaváňa vajcovkou tak idem preč...ale poznám pár vychytených autorov u ktorých stačí prečítať začiatok a koniec a viete všetko...to chce talent
5.Neblogujem dokopy ani rok a mám 32 článkov.Asi jeden som bol nútený vymazať ...až príliš podarená fikcia ...takže asi niesom dáky grafoman
--------------------------------
1.Väčšinou dosť-nápad nosím dlho v hlave a keď to píšem tak si väčšinou urobím pohodičku tak to zvykne trvať aj hodinku-dve a niekedy spojím príjemné s užitočným a zbúcham ho na záchode na mobile
1. Ano, ale nie presne vymedzene, rad sa hrabem medzi blogmi mojich oblubenych blogerov a zasa si ich citam. Najradsej mam blogy, ktore mi nieco pripominaju
2. Stale, ak trafim na zaujimavy clanok od nejakeho autora, stale si pozriem, ze ci nema este nieco starsie kvalitne za precitanie
3. vsetkych, ktorym mam v priateloch, ale uplne vsetkych
4. Najprv pozeram na titulke podla nadpisu, vyhravaju hlavne titulky so sexom alebo tak Hlavne ak je to vtipne, potom si pozriem normalne vypis blogov a preletim si ich podla uvodu. No a potom vsetky otvorene precitam.
5. Fuuuha... No zacal som presne 1. 10. 2005 Odvtedy som napisal stovky clankov, ale povacsine na mojich starych blogoch, ktore boli viac odborne zamerane, teraz uz velmi nepisem
----------
1. Ak je dobry, tak kolko si len bude ziadat
2. Vacsinou o tom, co sa mi stalo
3. Mozno aj mam, neviem o tom. Dufam, ze aspon jeden sa najde
Ako kedy. Podla nazvu ho obvykle neposudzujem, ale ak vidim hned v uvodnych vetach kopec smajlov a gramatickych chyb, ci preklepov tak to zatvaram.
Zatial len prekladam texty. A predstavte si to ani tie preklady nekopirujem, ale prekladam ich sam. Na plnohodnotny blog sa chystam uz dlhsie, ale stale este neprisiel impulz ... uvidime.
1. Najlepšie niečo medzi tým Zase keď tam dám príliš detailné opisy, tak to je nudné aj pre mňa a naopak, keď je to príliš stručné, tak to nestojí za nič...
2. Viac si cením tých niekoľko poviedok, mám z nich taký lepší pocit než z tých ostatných...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ano.
ano.
nie vsetko+neposudzujem.
neblogujem, jeden...
to su moje odpovede
nie
nie
nie
neblogujem
asi som nebol spravny respondent
2.Ano
3.pre okrášlenie stereotypu a rozvinutejšiu odpoveď píšem - hej
4.Ja väčšinou čítam blogy podľa nadpisu.
5. Nechce sa mi to počítať
Ano, obcas
Velmi nie, ale budem rada, ked najdem
Necitam vsetko, ked sa mi to nepaci nedocitam.
No.... mam az 3 blogy
Áno.
Áno.
Nie.
7 mesiacov a 3 týždne; 68 blogov (v skutočnosti ich bolo vyše stovky ale štyri tucty svojich (pseudo)blogov som už vymazal)...
áno
áno
nie
neblogujem
2. áno
3. áno
4. Nie, nečítam si vždy všetko. Ak na niečo kliknem, nezaujme ma úvod a je to veľmi dlhé, tak to nedočítam. Alebo preskočím na záver. Alebo je tu aj taká možnosť, že sa vyjadrím, len k tomu, čo som prečítala.
5. Blogujem už rok. A mám uverejnených presne 72 blogov. Ale nepíšem preto, že blogujem. Blogujem preto, že píšem.
2.áno
3. jj kittynka
4.necitam ked je to dlhe a ked je strasne nudny uvod..
5.neblogujem ale chystam sa ale to co napisem musi byt nieco extra na tom treba dlho pracovat ale nie som nejaky extra basnik..raz spravim videoblog...ked samozrejme sa kupi kamera
Ano tiez je vela autorov ktorych skorsiu tvorbu som si cital neskor
Znova Ano mam, pretoze si myslim ze maju vynimocny talent na pisanie a ich clanky ma vzdy dokazu nadchnut
Skor selektujem predtym ked uz nieco otvorim, tak to aj precitam
Ako dlho... odvtedy co som tu a blogov uz mam celkom slusny huf
2) ano
3) ano
4) nie
5) nie, zopar
nie
nie
neblogujem
blogi ma nudia. koho bi to bavilo citat?? no mna nie
2.Áno
3.Áno
4.Nie
5.Nič
2. Ano, minimalne ked si precitam niekoho blog, tak tie ostatne aspon preletim Alebo otvorim novy blog a ked ma nezaujme, tak prezriem dalsie a trebarz okomentujem niektory z nich
3. Nemam nikoho, od koho by som citala uplne vsetko, ale tak aspon vacsinu
4. Vobec nie. Ja klikam totiz na vsetko a precitam si len zlomok z toho
5. Zacala som pisat blogy len tento rok, mam ich zatial tusim 11, ale zacina ma to bavit
2.áno, ale to sa stane málokedy
3.áno, sú tu takí dvaja
4.nie, málokedy dočítam to, čo otvorím
5.napísala som 8 pseudoblogov
2.Ano a to casto
3.Ano, bud koli tomu ze pekne pisu, co ja obdivujem,lebo mi to vobec nejde alebo koli tomu, ze ma to vzdy zaujme alebo potesi a teda som zvedava vzdy na dalsie
4. Ako kedy, niekedy citam vsetko co otvorim a niekedy to len tak prebehnem
5. Neblogujem vobec, lebo som este stale neprisla na to,ako vyjadrit svoje postoje pisanim. Neviem vystihnut to,co by som chcela, takze aj ked sa o nieco pokusim, vyznieva to uplne inak ako som mala v plane
nie
nie
nie
napisal som len jeden blog a aj to len ked som bol zhuleny...
Nie.
Nie.
Nie.
Nic.
2.dakedy z nudy
3.nie
4.nie a pravdupovediac posudzujem podla nadpisu ak ma zaujme tak citam
5.este som sa neodvazila ani nebolo o com
1. Koľko času strávite nad jedným článkom ??
2. O čom píšete najviac ??
3. Máte nejakých stálych čitateľov ?? Tí ktorý píšu komenty na každý článok.
2) najviac píšem o tom, čo sa momentálne deje u mňa v živote, vymyslenú vec som napísala jediný raz v živote. keď priateľ chodil preč, písala som o tom, momentálne u mňa prevládala "maturitná tematika" a znova príde niečo iné...
3) áno mám a som veľmi rada že sú - poteší to pri srdiečku...
mám čítat tie vaše ubohe blogy ,čo stoja za hovno?
oblubených autorov? no jasne.. perlamer už nepíše..
občas si prečítam ked je v nadpise slovo sex..
a nie, nepíšem blogy.. Zubná víla mi ich tam pridáva ako jebnutá
2. jj
3. prvá polovica otázky = jj..ale ta druhá..nikdy neni záruka, že sečko bude od toho autora týh blogov..vždy woww..
4. néé..najprv hľadám, či ma upúta názov blogu..potom typ blogu..a potom si čeknem té prvé riadky, čo sa dá ešte prečítať predtým, akoby človek musel na ne kliknúť..
5. málo..musím mať na to fest náladu..aby som na to snoril..a k písaniu..noo..ehm..vždy si viem nájsť niečo iné..akoby sa mi celo napsať blog..ale tak 1 už mám..takže megapokrok..
tento si prečítam asi raz za týžden...
2.Áno občas..
3.Mám pár takých, ale nečítam od nich že doslova každý článok, ale väčšinu
4.Nie nečítam, podla toho akú mám náladu, niekedy čítam všetrko zaradom, a inokedy len vyberám, podla názvu, alebo tej ukážky čo sa zobrazuje
5.Uf, neviem presne povedať ako dlho...
ja ich mám asi 30, že Waw
1.kedy ako..podla toho ako mi to pái
2.Básničky, pribehy..
3.Nie..
1.) Od pár minút... až po niekoľko rokov...
2.) O všetkom / o ničom... niekedy sa to nedá presne určiť
3.) Áno... našťastie...
1) neviem kolko casu, lebo pod vplyvom marihuany pre mna cas neexistuje.
2) najviac som zatial pisal o svojich zazitkoch pod vplyvom marihuany.
3) nemam, zatial.
2. Samozrejme, ak ma autor zaujme, tak vždy
3. To teda mám
4. Vyberám si podľa nadpisu a autora, ak sa nudím, čítam všetko, nečítam blogy s q,w,x
5. Môj prvý bloh je z 1. mája 2007 a dokopy ich tu mám 55
---------------------------------------------------
1. Záleží od toho ako silno kope múza, či je to skutočnosť alebo vymyslené a podobne
2. O živote. Hlavne svojom. A je už jedno akým "žánrom" to vyjadrím
3. Myslím že áno, mám takých
2. áno, ale zväčša nie. až keď toho človeka lepšie "spoznám", že si viackrát prečítam nový lepší blog, tak idem aj do starších
3. jasné! čo mám v kamošoch. tak čítam pravidelne
4. málo klikám, zväčša iba na kamošov a tí sa mi páčia, inak by som ich nemala tam, kde sú
5. od 31. 12. 2007 a neviem, koľko mám blogov, ale dosť som ich vymazala
2. Áno, Zayl už raz musel prežiť taký pozitívny šok keď som jeden voľný večer využila na spätné čítanie a komentovanie celej jeho tvorby (Čo mi pripomína že Zabeusovi som ešte jeho tvorbu nedočítala a nedokomentovala všetku )
3. Jasné, sú ľudia ktorí ma svojou tvorbou nikdy nesklamú
4. Posudzujem podľa úvodu a nadpisu ale už keď vyberám blogy na ktoré kliknem. A keď už kliknem tak obvykle dočítam do konca.
5. Prvý blog som napísala presne 8.3.2007 a dodnes mám blogov 22 (A toľkokrát som si už hovorila že by som mohla trochu zvýšiť periodicitu )
---------------------------------
1. Ako kedy... zvyčajne tak polhodinku... ale záleží od toho o čom píšem, čo ma k tomu písaniu viedlo, aké to je nakoniec dlhé a koľkokrát ma chytí nejaký záchvat pri ktorom obvykle vymažem tak 10 riadkov textu
2. Svoju tvorbu delím na 2 časti: poviedky (zvyčajne dosť psychotické, ale také mám najradšej a kupodivu na tie mám aj najlepšie ohlasy ) a úvahy vyvolané tým, čo sa deje v mojom živote...
3. Takého čitateľa ktorý by mi okomentoval naozaj každý blog nemám, ale mám niekoľko takých ktorí mi okomentovali väčšinu blogov
1.Len k veľmi málo článkom sa vraciam-občas si prečítam svoje a krútim hlavou ako som to odflákol
2.Jasné...ale musí byť fakt dobrý
3.Jasná vec-všetkých čo poznám osobne aj čítam...
4.Nečítam-keď sa to nedá čítať alebo to zaváňa vajcovkou tak idem preč...ale poznám pár vychytených autorov u ktorých stačí prečítať začiatok a koniec a viete všetko...to chce talent
5.Neblogujem dokopy ani rok a mám 32 článkov.Asi jeden som bol nútený vymazať ...až príliš podarená fikcia ...takže asi niesom dáky grafoman
--------------------------------
1.Väčšinou dosť-nápad nosím dlho v hlave a keď to píšem tak si väčšinou urobím pohodičku tak to zvykne trvať aj hodinku-dve a niekedy spojím príjemné s užitočným a zbúcham ho na záchode na mobile
2.Nemám nejakú vyhranenú tému...
3.Jasné-mám...bez nich by to predsa nešlo
áno, čítam aj staré veci od kadekoho, koho tvorba sa mi páči
áno mám obľúbených autorov, je ich menej ako 10
napríklad do básničiek sa vôbec nepúšťam
blogujem len chvíľu
2. Jasné
3. Jediná, na koho klikám pravidelne, je Flleur
4. Skôr ma musí úvod zaujať.. ak nie tak ani nečítam..ako kedy
5. Môj prvý blog je asi zpred roka, včera som pridala tretí, príbeh zo života na pokračovanie
2. Stale, ak trafim na zaujimavy clanok od nejakeho autora, stale si pozriem, ze ci nema este nieco starsie kvalitne za precitanie
3. vsetkych, ktorym mam v priateloch, ale uplne vsetkych
4. Najprv pozeram na titulke podla nadpisu, vyhravaju hlavne titulky so sexom alebo tak Hlavne ak je to vtipne, potom si pozriem normalne vypis blogov a preletim si ich podla uvodu. No a potom vsetky otvorene precitam.
5. Fuuuha... No zacal som presne 1. 10. 2005 Odvtedy som napisal stovky clankov, ale povacsine na mojich starych blogoch, ktore boli viac odborne zamerane, teraz uz velmi nepisem
----------
1. Ak je dobry, tak kolko si len bude ziadat
2. Vacsinou o tom, co sa mi stalo
3. Mozno aj mam, neviem o tom. Dufam, ze aspon jeden sa najde
Ano.
Ano.
Ako kedy. Podla nazvu ho obvykle neposudzujem, ale ak vidim hned v uvodnych vetach kopec smajlov a gramatickych chyb, ci preklepov tak to zatvaram.
Zatial len prekladam texty. A predstavte si to ani tie preklady nekopirujem, ale prekladam ich sam. Na plnohodnotny blog sa chystam uz dlhsie, ale stale este neprisiel impulz ... uvidime.
Radšej píšete dlhé články v ktorých všetko opíšete, alebo stručné ??
Máte niečo čo považujete za svoju najlepšiu prácu, alebo všetko si ceníte rovnako ??
27.
1. To je rozne, ale menej nez pol hodina to urcite nebolo ani raz, skor si myslim ze ich pisem dost dlho
2. O com najviac? Neviem, ja pisem vzdy o niecom inom Dokonca som uz piasala aj o Nicom a o Vsetkom
3. Nie To este len pride!
48.
1. Radsej pisem dlhe, jednoznacne Ale kedze ludom sa nechce tolko citat, tak sa snazim aj kratke
2. Mam! Prave ten kde pisem aj o Nicom a o Vsetkom A este som strasne hrda na svoju jedinu basnicku v zivote!
1. Najlepšie niečo medzi tým Zase keď tam dám príliš detailné opisy, tak to je nudné aj pre mňa a naopak, keď je to príliš stručné, tak to nestojí za nič...
2. Viac si cením tých niekoľko poviedok, mám z nich taký lepší pocit než z tých ostatných...
2.no samozrejme !
3.ano mam endre-silentname
4.ked ma zaujme nadpis kliknem na to a precitam .. ale ak je polka nudna jak pome do lesa prihodim koment k tej polovicke a vypnem
5.eee blogov ?? no ak ma pamet neklame vyse 75ich je urcite a bavi ma to