Predstavte si že sa pohadate s nejakým nazvyme to "kamošom" ktorý vám po hádke začne trepať za aj od ostatných počul aký ste k*kot, jebnuty, menejcenný, chudák, neschopný a ojebavač ... A povie vám aj kto konkrétne menovite....no viete že niektorý........
....vedia iba ako sa voláte a odkiaľ ste a u druhých zistíte že o vás sa s ním nebavili lebo nebol dôvod !? A iba jeho kamoš na vás pičoval pred ním čo si zistíte..... Takže aký je váš postreh na danú osobu
@oiquell77 nie no našiel som túto správu ktorá má už 4 roky a toho človeka som už od vtedy nevidel a zaujímalo by ma to čo na to poviete akože ja si z toho nič nerobím ale aj tak
@annyejnji rozumný argument! Nakoľko toho človeka poznám neviem ako by som to nazval tu diagnózu možno to bude frustrácia zo samého seba lebo čo mi on písal sedí na neho na 100% ....žiaľbohu som ten ktorý ho zasvätil marihuane (dnes je to 7 rokov čo ju nefajčím) ale jeho položila čo viem od druhých aj od jeho sestry.... Neviem možno som mu zničil život že do dnešnej doby je taký neschopný chudák a kokot a musel mi to vykričať keď ma pristavil na parkovisku kde vystúpil zo starého Fiatu Stila a ja (ešte vtedy Porsche Panamera 2010) ....možno to ho frustrovalo
Neviem prečo by mal mať hneď diagnózu... Proste si ho nasral a chcel sa pomstiť, rovnako ako ty máš v sebe pnutie a aj po takom čase mas potrebu ho aspoň vo svojej hlave zhodiť nejakým "diagnostikovaním" skrz stránku pre pubošov.
@kubbox riešenie je jednoduché, prerušiť kontakty s človekom. ja som tak spravil s niekoľkými a čo je na tom. nič. mám zásadu,že druhý si môže povedať čo chce, ako hranice sú nejaké, ale pokiaľ nejde o nič, tak ako beriem to, že potreboval sa v niečom vyrozprávať, a viacmenej ho to postupom času prejde, takže nič vážne, nemôžeš si z niečho robiť ako vedu vieš. prevenciu proti tomu všetkému mám rozprávanie sa s tými, ktorých mám rád. vytvorenie spoločenstva s ľuďmi ktorí ťa vedia obohatiť. aj na čete... písať s človekom, s ktorým momentálne nemôžeš byť, ale chceš povedať niečo ty jemu a on tebe. mna to osobne prejde do pár minút
@8 Asi by som bola, ale nemyslím, že by to bol dôvod pre mňa ako človeka bez psychologického vzdelania len tak rozhadzovať diagnózy, ktorým poriadne ani nerozumiem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a mozno ne
mozno ma pravdu