Nemusim koledy ani podobne kazdy rok otrepane a tie iste vianocne pesnicky, ale tuto napriklad znesiem...inak trochu odveci: Lutujem pracovnicky Tesca alebo Lidla, lebo tie musia tie vianocne idiotiny pocuvat uz od septembra
JASNEEEEEEE, skvela pesnicka . A aj ja ju poznam naspamat, ale stale si ju po tom roku rada vypocujem znovu a znovu. Je to proste moj vianocny hit, skoro ako Ticha Noc.
inak, na strednej nám to vždy na angline púšťali a doteraz z textu nechápem, prečo sa to radí medzi vianočné pesničky... kĺudne by tam mohlo byť miesto last christmas last silvester, easter, thangsgiving, fašiangy, ramadán, prvý august a zmysel by to malo stále ten istý
ke´d čosi vianočné, tak to už radšej What´s this; Jouluyö, juhlayö; či dokonca aj Kun joulu on
@h8u nechcela som dávať samé kresťanské a podobné sviatky a toto bolo prvé iné čo ma napadlo a potom som ešte rozmýšľala nad letnám slnovratom, ale to je moc dlhé, to by sa do pesničky nehodilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nic tu neni
Len to né...
Fuj :/
ke´d čosi vianočné, tak to už radšej What´s this; Jouluyö, juhlayö; či dokonca aj Kun joulu on
Ramadán
Ale máš pravdu!