@mamradadeli pravdepodobne, ze su obaja vysportovani, tak asi ktory typ tela sa ti viac paci ....
ak som dobre pri fotkach pochopil, tak method posiloval dost vlastnou vahou, kombinacia s cinkami, ale neviem isto, ak hej, je to lepsi pristup, dlhsie vydrzia, aj ked prejde uz len na take rekreacne posilnovanie
kdezto tamten mlady je nafukany z posilky a este je vo vyvine telo a ktovie co mu to porobi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak som dobre pri fotkach pochopil, tak method posiloval dost vlastnou vahou, kombinacia s cinkami, ale neviem isto, ak hej, je to lepsi pristup, dlhsie vydrzia, aj ked prejde uz len na take rekreacne posilnovanie
kdezto tamten mlady je nafukany z posilky a este je vo vyvine telo a ktovie co mu to porobi
heh, ale krajši je určite patrikpatko, ako bukvica to viem lepšie zhodnotiť ....filip
A to vôbec nie som povrchná.
a @salkoo tiež myslím na to práve
Ale tak čo, myslím si že to dokážem celkom dobre posúdiť. Porovnaj ty a sama povedz ktorý je do tváre krajší
no a sme doma, dúfam , že aj zásnubný prsteň si už kúpil ........filip
m. kittner
@zajkousko neodpovedal mi na ponuku
ďakujem, konečne viem kto si....filip
mal si sa preto na neho vy... a dať hlas vyššie ....filip