Pawlo - čo robil, že za dva týždne si dokázal zdvihnúť tajné číslo skoro o 10000
Ty kokos... som dnes skoro odpadol... Kolega Pawlo, ktorý len možno 2 alebo 2 a pol týždňa dozadu bol ešte len strednou hviezdičkou s tajným číslom okolo 3900, za neuveriteľne krátky čas je už Megahviezda s číslom okolo 14000? Ako je to možné?
Neviem zatial co sa stalo, ale dvaja chalani mali enormne zvysenie tajneho cisla, a snazime sa zistit preco... (Pawlo ma upozornil, ja som potom zistil ze dvaja ludia mali enormny narast, pokusam sa zistit v com je chyba)
nieze by mi to vadilo, ale ked uz sme pri tom, tak moje cislo sa uz 2 tyzdne nepohlo ani o 1, a za ten cas som mal aspon 200 navstev a som tu takmer furt
inak ja sa pridam ked sa uplne spojazdnil novy BIRDZ za dva dni śa mi zvysilo o vyse 400 a teraz to skoro vobec nejde horko tazko a mam vela nastev komentov a pod
prepacte za triple post, ale toto bude asi zase viest k zavisti a pod, ako bolo s top100 pred rokom...ked kazdy bude takto pisat, ze henten ma vyssie tajne cislo za dva tyzdne!!! hiii, to sa mu jak podarilo? to chcem aj ja!!!
Za toto si myslim, ze statusy su blbost a maju sa zrusit... Ze to produkuje len zavist, nic viac... A zavist neodovodnenu, lebo pocet klikov na stranku este vobec neodraza skutocnu popularitu uzivatela.
boze mne sa paci byt malopu hviezdickou a akoby nebolo jedno aky status mame keby z toho aspon nieco bolo len cira radost tak ho nechajte nech sa tesi aky je sikovny a dajte tomu pokoj
neviem ci je to take uzasne. len si podzubal birdz a museli zas nieco opravovat, my sme sa nevedeli prihlasit, stratilo sa zopar ts ale ty si uzasny lebo si to dokazal ze? vsetci sa budeme klanat tvojej uzasnej egocentrickej mysli. cim viac ludi (teda debilov) ako ty, tym vacsia sranda ze?
@49 , akoze co teraz? Nie si prvy, si asi siesty clovek co to dokazal, priemerny uzivatel to nedokaze, tak machruj ze to vies... By ma zaujimalo aky traffic budeme mat zase...
Asi je problem vo mne, lebo ja ocakavam ze ludi ani len nenapadne podvadzat... Asi musim prezumciu neviny zrusit a ocakavat ze ludia su svine
58- odkial mas ze neviem? zeby som bola len normalna a nerobila zbytocne prusery? ak si dobre spominam aj ty si bol jeden z tych ktory nieco take robil...
64- ani jeden z nas nekritizoval ze to ten depko vie ale to ze to co spravil malo nasledky na nas vsetkych. nikto vam nezavidi, len niektorych z nas serie ked kvoli tomu aby ste si nieco dokazali podzubavate stranku
@65 ak to, ze nejaka stranka vypadne na par hodin beres takto tragicky, mozno by nebolo odveci sa ist trochu prevetrat k vode a prist na nove myslienky. Je leto a nie len vysedavat na birdzi a plakat ked nefunguje
66- dosli ti argumenty tak to obracias na vtip? ver ze neplacem nad vypadkom birdzu, len vravim ze kvoli tomu aby si niekto nieco dokazal robi pracu ostatnym. ci vy sa hecknete a ptoom date vsetko spat do poriadku ze?
@67 nedosli mi argumenty, ale na co ti nieco vysvetlovat ked si sama povedala ze sa do IT nevyznas?
Mozes byt rada ze tu aspon niekto robi pracu ostatnym. Alebo by si bola radsej keby to tu je derave jak rit a kazdy (z dostatocnymi znalostami) by si mohol citat napr tvoju postu?
@69 preco maju ludia na slovensku tendenciu stale sa vyjadrovat k veciam do ktorych sa nerozumeju? Admini tie chyby neopravuju (robi to len Tomas, mayo a mozno este par ludi).
@71 neries, stale nechapes podstatu toho celeho. V konecnom dosledku je zneuzivanie chyb prospesne pre obe strany, ale nabuduce ak niekto najde nejaku chybu tak budes urcite radsej ked sa ti dostane do posty a bude ti ju citat aj pol roka a tomasovi nic nepovie, vsak.
Takym ludom ako ty, by som rusil internetnove pripojenie, alebo by som ho obmedzil len na google.com
@tomas ..presne to, ze si necakal ze niekto bude podvadzat som pisala aj istemu dalsiemu "ozajstnemu zazraku birdzu", na obhajobu terajsieho systemu pridelovania statusov...
ale je zas pravda, ze kazdy server by mal byt chraneny pred zasahmi "hackerov"(aleby tych co sa viac rozumeju informatike a aj preto tento by sa s tym asi malo nieco robit..bud zrusit alebo zmenit podmienky..
Mne sa nezvysuje uz dobru dobu... Na dobrej ceste som snad uz... no dobre, odkedy sa objavili statusy a trapi ma to? mozno trosicku. ono to je totiz neprijemny pocit, ked pozeram webky ostatnych, ti su uz hviezdy a ja stale este len cestujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
a to cislo sa mu nezvacsilo tak rapidne za dva tyzdne, som svina, pozeram si na inych TC a este vcera mal normalne
to sa mi nepaci...
@28 typicky azel, zas by nieco mazal
jednoducho treba skryt uplne tie tajne cisla, ale najprv to samozrejme doriesit/opravit a tituly nechat
a nepovieeem
kvak, nepaci sa mi to...ale nie som za zrusenie TCiek...
asi mi hrabe uz
neviem ci je to take uzasne. len si podzubal birdz a museli zas nieco opravovat, my sme sa nevedeli prihlasit, stratilo sa zopar ts ale ty si uzasny lebo si to dokazal ze? vsetci sa budeme klanat tvojej uzasnej egocentrickej mysli. cim viac ludi (teda debilov) ako ty, tym vacsia sranda ze?
Asi je problem vo mne, lebo ja ocakavam ze ludi ani len nenapadne podvadzat... Asi musim prezumciu neviny zrusit a ocakavat ze ludia su svine
@62 ano bol som a nemam dovod sa tym tajit.
Mozes byt rada ze tu aspon niekto robi pracu ostatnym. Alebo by si bola radsej keby to tu je derave jak rit a kazdy (z dostatocnymi znalostami) by si mohol citat napr tvoju postu?
preco maju ludia na slovensku tendenciuspravat sa ako egoisticky debily?
Takym ludom ako ty, by som rusil internetnove pripojenie, alebo by som ho obmedzil len na google.com
tommyhot a ty si nevies zriadit svoje forum a sam si to tam kazit alebo ako? sak co sam si sparv, potom si to dojdeb..a zasek si neco vylepsi....
keby nieco tak keby bol zamer toho debila co som mu zabudla nick dobry tak nepoviem nic ale on sa len chcel pochvalit s tym co vie.
ale ty si to zas prehodis na svoju stranu tak to ukoncme tym ze ja mam svoj nazor a ty svoj.
idem na ten google
Vobec nevies, ci sa ja do toho rozumiem alebo nie, a nepicujem do teba ale diskutujem, tak si chod vyplachnut hubu ty sprosty dobytok.
Len mi pride ubohe machrovat sa s tym a potom sa kvoli tomu osocovat na inych a za tym si hodlam stat.
Nikoho som neosocoval, narozdiel od teba: "tak si chod vyplachnut hubu ty sprosty dobytok."
btw urazkami ktore som pouzival este ked som mohol chodit do skolky, ma vobec neurazis
ale je zas pravda, ze kazdy server by mal byt chraneny pred zasahmi "hackerov"(aleby tych co sa viac rozumeju informatike a aj preto tento by sa s tym asi malo nieco robit..bud zrusit alebo zmenit podmienky..
-bez reakcie
@57 vies ono na tom vsetkom su najlepsie reakcie ako mas ty kvoli nim sa to fakt oplati takto zabrdat
Stelka Máš tajné číslo 205...
tinka246 Tajné číslo je zobrazované pod nadpisom „moje štatistiky“ tam máš koľko krát si bola prihlásená aký je tvoj status...
neviem preco ale toto mi pripomina tu hadku co bolo ked na synopsi blogu sa zverejnilo ze pol miliona volnych mailov a tiez sa vsetci hadali
kto umi ten umi nie? na vsetko sa da pozerat z minimalne dvoch stran.
pekny den vsetkym.
Mňa len zaujíma, čo všetko sa sčituje do toho tajného čísla a nik mi to nechce prezradiť...ach.
boze.ja vobec nehapem pointu tajneho cisla...a este k tomu zevraj "tajne cislo" jaj bože