najlepšia strielačka? najviac ma berie ktorékoľvek CoD-ko, ale hlavne tie staršie napr. legendárna CoD 2... a ohľadom CS- ka sa ani nevyjadrujem - tam mám odohraté poriadne množstvo času
nie najlepšiu, ale strašne som ako decko mala rada Snipera taká stará hra jak Praha, ale bol tam sympatický hl. hrdina, teda aspoň vtedy sa mi zdal sympoš
Insurgency, stoji to nejak 10€ na steame a je to skvela takticka strielacka, velmi realna (neukazuje naboje, zivoty atd., granat na rozdiel od CS zabije do 10 metrov ako nic
@ceskie Ja tiež milujem Insurgency, no hral som len tú free verziu. Niečo na podobný štýl je aj Red Orchestra (ZSSR vs. Nemecko) a pokračovanie Rising Storm (USA vs. Japonsko). V zľave je to za pár € a atmosféru to má úžasnú. Akurát grafika je troška slabšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Left 4 Dead 2 tiež celkom fajn na pobavenie..
Arctic Combat ma tiež bavil ale zrušili tu hru neviem prečo..
za mňa mafia jednotka
hitman silent assassin
a max payne 2
Diablo 2/3
Battlefield 3/4
ale momentálne War Thunder - Frakcia GB
najlepšia strielačka? najviac ma berie ktorékoľvek CoD-ko, ale hlavne tie staršie napr. legendárna CoD 2... a ohľadom CS- ka sa ani nevyjadrujem - tam mám odohraté poriadne množstvo času