Aky mate nazor na to co je zavislot a co nie ? Vela ludi sa ohana slovami, nie ja za tym nesedim tak casto. Iny zase hovoria ze oni bez toho dokazu kedykolvek vydrzat, je to vsak skutocnost alebo iba ich obhajoba ?
Ako ktory, niektory vazne mozu bez toho vydrzat, no iny si nevedia predstavit svoj zivot bez toho, aby pri PC nesedeli aspon par hodin denne...ty si zavisly? (len zo zvedavosti)....
ja mam svoj pc velmi rad lebo som si na neho setril 3 roky (brigady,usetrene peniazky s narodiek atd) a jeho zostava je presne taka aku som chcel nie som zavisly ale ked mam nejaku brutalnu hru tak si ju uzivam myslim ze tak podobne to bude u vacsiny tak zvanich zavyslakov ked nie je co hrat nesedia pri tom tolko
jj typek ma pravdu hry uz nehravam....fakt ked sa nudim tak cez net s kamaratmi z haluze...a v minulosti to bolo presne tak vysla nova hra tak si si uzival jej pribeh a dej az dokym si ju celu nepresiel...a potom nic...proste to je ako ked si kupis knihu ked ju mas citas ju furt a ked nemas necitas nic....samozrejme ze niekoho moze srqat to ze prehral tak ze ten komp rozmlati ale to su deti ktory si tu vec nevazia ale su fakt narusene...divne... osobne si myslim ze sa tomu venuje ovela vacsia pozornost ako by sa mala....
ja sedim pri kompe, ked mam nedostatok inych moznosti. Vzdy dam prednost tomu ist niekam von alebo robit nieco ine... Je to ako ked si niektory ludia sadnu pred telku, ked nemaju co robit...
Ja ? Ono suhlasil by som z ludmi ktory hovoria ze hranie hier je ako citanie knih, volakedy som aj ja tak zmyslal nechce sa mi nejake brutalne uvahy vypisovat ale podla mna to zavislost je... Pamatam sa ked som hraval hry takym stylom, ked nebolo co hrat nehral som sice nic, ale akonahle sa nieco objavilo hned som sa po tom vrhol. Je logicke ze ked nemas moznost nehras, ale akonahle ju mas ides si zahrat, podla mna toto je uz urcity naznak, slabsej zavislosti ...
A co sa tyka mna ? Moj osobny pribeh je dost poprepletany ale co sa tyka zavislosti na PC hrach, ano priznavam bol som na tom tazko zavisly 7 rokov. Teraz zapinam pocitac iba v robote a aj to cely den kvasim na Birdze...
Ja sedim za kompom dasa povedat 15 rokov idem od didaktiku ked sa dalo isiel som alebo sa zabavit ale je to ako s knihou vyslo daco nove a hlavne dobre a hral som hral kym som to nepresiel proste mi to nedalo a to iste aj s knihou. Niektory si mozu mysliet ze som zavisli ale to je blbost lebo radsej pojdem za ten komp ako hladiet cely den az do vecera kym nejdem von do telky. Telka otupuje mozog lebo nemusite nad nicim rozmyslat nic iba sprosto pozerate a za kompom sa viac menej rozvijate podla mna je pocitac velmi dobry vynalez a za kompom sedavam rad uz len kvoli hudbe proste hudba musi byt. PC je najlepsie zabijanie nudy ak mas dobry monitor ze si nedoseres oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A co sa tyka mna ? Moj osobny pribeh je dost poprepletany ale co sa tyka zavislosti na PC hrach, ano priznavam bol som na tom tazko zavisly 7 rokov. Teraz zapinam pocitac iba v robote a aj to cely den kvasim na Birdze...
Ja sedim pri kompe cely den v praci, a ked pridem domov, malokedy mam chut nieco hrat...