Už dobrý týždeň hľadám jeden pdf súbor. Boli tam asi 4 stránky, 3 príbehy. 1. bol o chlapcovi, ktorý sa "uspokojoval" mrkvou, ktorú mama neskôr našla a dala ju do polievky, 2. si nepamätám a 3. Bol o chlapcovi, ktorému odsávanie v bazéne vysalo črevo...
Yep, ja viem, dosť divné... Čítala som to niekedy na začiatku roku 2017, ak by náhodou niekto vedel o čo ide, prosím pošlite to rovno sem, už mi z toho hľadania hrabe, keby niekto nazrel do môjho vyhľadávania, veľa by si toho pomyslel
tuto to rovno maTE » www.vysemnesmite.cz/temp/guts.pdf... asi 4543543 x som sa styčkoval pri tom, v živote som nič tak nechutné nečítal a odvtedy som ateista
@antifunebracka Nepáči sa ti predstava odkusnutého čreva naťahujúceho sa od predele?
Bolo to super úprimné Už keď mi to ženská prvý krát čítala som vedel, že ja som presne ten kokot, ktorému by sa to stalo keby má doma bazén.
@antifunebracka ale tak celkom som sa pobavil, velmi dobre napisane také uprimné a ten bazen asi trosku extrem, ale ze by som pri tom grcal.... omnoho grcnejsie veci su...
@antifunebracka intenzivnejsi prezitok je pri filme... tak ale neviem, ak si z tohoto grcal, asi nemas moc silny zaludok no ak by nahodou, tak napr.
Grotesque - » www.csfd.cz/film/264194-gro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(jesť som dokázala i pri 120 dňoch Sodomy, akože tých neskorších dňoch. Nič sa nepostaví medzi mňa a jedlo)
knihu myslím
Bolo to super úprimné Už keď mi to ženská prvý krát čítala som vedel, že ja som presne ten kokot, ktorému by sa to stalo keby má doma bazén.
@karlotiskot Fuj Ani mi nepripomínaj
@salora Čo také? Abo lepšie nevedieť
Grotesque - » www.csfd.cz/film/264194-gro...
alebo
The Human Centipede 1, 2 a 3 - » www.csfd.cz/film/265038-lid...