ja som mal tiez piercing v obocku, ale ked to pomaly este nikto nemal, lenze vsetci jak ma videli, aky som krasny, si to museli dat tiez. tak som bol nuteny to vytiahnut
Mne sa piercibgy celkovo lubia (sama zopar mam)...ale k cloveku sa to musi hodit, niekedy sa mi vyslovene pierc nepaci na niekom, ku komu nepasuje, resp ked s ami nepaci ten sperk co ma...ale inak poh
mne sa paci hrozne moc skoro vsade...chcem dat jeden frajerovi do obocia a jeden si dam ja do pupka...len musim schudnut ...len nevim ci sa to bude mojmu milacikovi hodit ale ma strasne zlaty xichtik tak aj keby mal na cele rozmazane kulo by sa mi pacil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jeden kamoš si to dal a videla som ho po par mesiacoch a mal to hnusné zapálené.. no fuj..
ja som mal tiez piercing v obocku, ale ked to pomaly este nikto nemal, lenze vsetci jak ma videli, aky som krasny, si to museli dat tiez. tak som bol nuteny to vytiahnut
Ja mam nad perou a mala som ho raz dole a uz nikdy viac ho nedam dole..