3 moze sa to aj odopnut mam na mysli na jyzku. Mojsmu spoluziakovi sa to stalo a bol cely zeleny a musel ist k doktorke a hned do tej pirsingarne lebo by mi jazyk hned zarastol.
kasko: preco je podla teba nevyhoda bod 2? sak to ma par milimetrov. co sa tyka bodu 3. za 15 min ti to tiez nazarastie. a preco siel k doktorke? taka sukromna otazocka.
k doktorke siel preto lebo m u bolo s toho zle. A bod vda je nevyhodou preto ak by nahodu chcel spravit dobry skutok a darovat krv tak nemoze. A myslim si, ze si dost inteligentna aby si to pochopila preco. A ak nie tak sa chod spytat doktorky preco ludia s kovom v tele nemozu darovat krv
Mimqa14 a 55lienka mala pravdu, uz to tu bolo preberane Xkrat ale budis no.
kasko: sak bod 2 si spominal uz v bode 1. to len preto ta otazocka. a z coho mu bolo zle? len tak mu prislo zle lebo sa to odkrutilo? otazocka zo zvedavosti
ale ked uz sme pri tom ked si ho vyberiem tak nik nezisti ze som ho vobec mala.takze mi to nijak nemozu dokazat ze mam "kov v tele". a nemozes darovat krv preto lebo je tam pravdepodobnost nakazu pri prepichovani zlatackou. pokial viem, ale mozem sa mylit
preto som dal aj bod dva aby boli 3 body aby tam toho bolo viac
Zle mu bolo, ze prehltol ten pirshig ja neviem ako sa fakt citil ale nevizeralo to s nim jalepsie. ja pirsing nemam. To, ze mas kov v tele ti dokazat mozu ak si ho vyberes pred tym ako pojdes darovat krv. Lebo ta krv pojde najprv na posudok. bude skumana ci je dobra.
Moj kamos bol dopredu upzorneni ked si daval pirsig do jazyka, ze nemoze potom darovat krv.
nemozu ti zistik kov v tele alebo mozu? no ja mam titan. tak neviem, neviem ci by sa 1,2mm tycinka cez peru dala zistit v tele. zase s olovom nechodim.
no musi to byt divny pocit ked to zhltnes, ale asi by mi z toho az zle neprislo.
no me pride ako ozdoba tela. tak isto si kupujem aj nausnice napr. ako ozdobu tela. aj to je len skoda penazi? nemozes to brat ako ozdobu? to je len druha otazka zo zvedavosti
Izida nezijeme v stredoveku aby sme nevedeli zistit pritomnost akehokolvek kovu v tele.. Samozrejme ze ani nausnice nie su 100% neskodlive, ale cital som ze ked je piercing (v ustach) tak sa kov skor rozsiri do tela a do krvi..
noo ja mam piercing v spodnej pere....taky kruzok...a je fakt super....hlavne ked som nervozna tha sa s nim hram....a uz par krat sa mi zaplietol do kamoskinych vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1 nevyhoda je - nemozes darovat krv.
2 nevyhoda mas kov v tele
3 moze sa to aj odopnut mam na mysli na jyzku. Mojsmu spoluziakovi sa to stalo a bol cely zeleny a musel ist k doktorke a hned do tej pirsingarne lebo by mi jazyk hned zarastol.
vyhoda: mozem sa s nim hrat
nevyhoda: niekedy sa zatiahne o vlasy
kasko: preco je podla teba nevyhoda bod 2? sak to ma par milimetrov. co sa tyka bodu 3. za 15 min ti to tiez nazarastie. a preco siel k doktorke? taka sukromna otazocka.
Mimqa14 a 55lienka mala pravdu, uz to tu bolo preberane Xkrat ale budis no.
ale ked uz sme pri tom ked si ho vyberiem tak nik nezisti ze som ho vobec mala.takze mi to nijak nemozu dokazat ze mam "kov v tele". a nemozes darovat krv preto lebo je tam pravdepodobnost nakazu pri prepichovani zlatackou. pokial viem, ale mozem sa mylit
Zle mu bolo, ze prehltol ten pirshig ja neviem ako sa fakt citil ale nevizeralo to s nim jalepsie. ja pirsing nemam. To, ze mas kov v tele ti dokazat mozu ak si ho vyberes pred tym ako pojdes darovat krv. Lebo ta krv pojde najprv na posudok. bude skumana ci je dobra.
Moj kamos bol dopredu upzorneni ked si daval pirsig do jazyka, ze nemoze potom darovat krv.
Aj tak celi pirsig je hovadina skoda penazi
no musi to byt divny pocit ked to zhltnes, ale asi by mi z toho az zle neprislo.
no me pride ako ozdoba tela. tak isto si kupujem aj nausnice napr. ako ozdobu tela. aj to je len skoda penazi? nemozes to brat ako ozdobu? to je len druha otazka zo zvedavosti