no tak chalanom neviem... ale no podla mna ani moc nie... no na nose to neposobi nejak vabne... a ono kedysi to nemal hocikto ... takze to bolo in... ale teraz to maju skoro vsetci.... tak no neviem... chalana je lepsie zaujat asi nejak inak ako pirsingom... ina vec je ak sa to nejak sialene paci tebe a tuzis po tom.... ale vsak jeden pirsing sem .. jeden tam.... to je v podstate jedno ci ho mas alebo nie... radsej by som to nechala tam... take vpichy podla mna aj tak neposobia zrovna pozitivne na ludsky organizmus
hej jasne ..to uz maju vsetci takze nebudes zrovna vynikat daj si napr do cicky alebo na koren nosa vies kde...pri oboci neviem ci si videla to u bude videt vic..ale ak kces do nosa v pohode..je to podla mna zlate..ak si das nejaku gulicku neni to moc vidiet...takze radim kruzok
Mne sa to tam nepaci si predstav, bude smrkat a sopel sa jej zavesi o tu nausnicu na nose no humus bleeeeeeeeeeeeeeeee. Skoda penazi podla mna si to aj davat
sim sice baba a mam aj piercing na nose...taky strieborny, hviezdicku...a chalani(aspon s tymi co som bola) sa to paci...ale ide o vkus...a KASKO...te sopel je blbost...mne to nevadi ABSOLUTNE a uz po mesiaci som aj zabudla ze ho mam
Nejsom chalan.. ale ja by som si tiez dala piercing do nosa.. malilinky ale kedze mam furt laegiu.. smrkam a neviem co .. a caka ma ec eoperacia.. tak nist ..
ked sa ti paci tak si daj..to ked ti tu 20 chalanov napise ze sa im paci baba s piercingom na krk tak si ho das? trapas!!! boze baby vy nemate vlastny rozum?!?!
tak slecna, ja piercing v nose mam uz asi rok a pol a milujem ho, a nedala by som si ho vziat ani za nic. ale v prvom rade, ked si ho chces dat, musi sa pacit tebe, lebo ty ho budes nosit, ty zato vysolis peniaze...a hlavne si to poriadne rozmysli, lebo poznam pripady, kedy dierka nezarastla a preto si to treba poriadne rozmysliet...
lala...ja som iba napisala, ze chalani mi to odobrili, no nepytala som ich na to...sa mi to pacil a tak som si to dla...no ved je jasne, ze neurobim ako mi chalani budu piskat...co som na pipi?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov