pierC v pupku? nie ďakujem mám síce 3 v uchu, ale všetky robené v štúdiu...zaplatila som za ne dokopy 18 eur, čo nieje veľa, keď si to tak vezmem, bolo to rýchle, bezbolestné a za 2 týždne bez problémov zahojené....fakt, neriskuj tým, že si spravíš pierc sama "za pár šupov", pretože si môžem privolať nepríjemné zdravotné následky...prinajlepšom to budeš mať na krivo, čo z estetického hľadiska tiež nie je najpríjemnejšie
ja mam tiez 3 dierky v uchu ale jednu somsi samam prepichla a nebolelo ma to ........ ado jazyka somsi tiez prepichla sama ale mala som to maximalne 1 den potom som si to vybrala nie preto zeby ma to boleloalebo by mi to puchlo ale pre istotu takze radsej si ro chod dat do studia
a inak pupok choď fakt radšej do štúdia riešiť. Hojí sa najťažšie, je dosť citlivý na nečistoty, často sa zvykne zapáliť a tak, celková doba hojenia už závisí od tvojho organizmu ( a takisto od toho, ako sa oň budeš starať)
vsetko okrem ucha a to s vynimkou industrial a tomu podobnych, by som riesila v štúdiu, je to nebezpecne v pupku, aj ked ides do studia, tak sa to tam vie casato zapalovat a dlho sa to hoji
Ja by som to neskusala ani do ucha. Moja kamoska 12.rocna si precichovala usi a s druhov kamaratkov a ta jej kamaratka jej potom povedala ze si moze trafit aj jeden nerv. Ona si ho asi prpichla a strasne jej vipadavaju vlasi a obocie. A ked si ho us budes robit tak ja by som isla za odbornikm a keby si si to robyla sama doma tak by som si dala ihlu (alebo predmet ktorim to budes robyt) na nejaky cas do alpy. A vies ze sa ti to moze zapalit potom ti to mozu aj chirurgicky operovat a ja by som nechcela zvisok zivota chodit s napr rozondenim pupkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1)je to piercing(pierc)
2)piercingy by si ludia mali davat robit v STUDIU ODBORNIKOM!!!
3)jedine co som si sama prepichla je ucho
4)hoji sa to cca polroka
5)hlavne si to nerob sama. nikdy.
Určite by som do toho sám nešiel...
Jednoznačne len štúdio. Radšej o pár € viac ako by ti potom sa to malo zapáliť alebo niečo aj horšie.
Preto radšej štúdio
@baruuu
pIErcing sa tomu hovorí u nás
a inak pupok choď fakt radšej do štúdia riešiť. Hojí sa najťažšie, je dosť citlivý na nečistoty, často sa zvykne zapáliť a tak, celková doba hojenia už závisí od tvojho organizmu ( a takisto od toho, ako sa oň budeš starať)