Aké sú vaše obľúbené songy od tejto kapely? Hlavne ma zaujímajú tie menej známe.
Hitové veci ako Alive, Black, Even Flow, Jeremy... môžete vynechať, ale potešia viac ako komentáre typu: Nepočúvam., prípadne Neviem, kto to je.
A čo hovoríte na nový album
mne sa pacili prve albumy, tie aj obcas pocuvam a potom este jeden ( nepametam si nazov, nejak z 2002 abo tak, nesom si isty a nechce sa mi teraz pozerat )
@hellium jj, to sme si so sesternicou púšťali ako mláďatá ešte, stískalo nám zadky, pišťali sme a stopovali sme to, aby sme zistili, čo si napísal na ruku
nový album sa mi moc nelubil
a tak oblubene veci : animal , better man , i am mine , amongs the waves tu mam asi najradsej lwn nwm ci ta uz neni znama kazdopadne ked to vyslo na albume ktory bol vtedy novy tak nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ten nový album som počul raz, páčil sa mi, ale nechytil ma za srdiečko, idem si pustiť ho druhýkrát, možno zmením názor
a ešte Last Kiss...a z nového alba sa mi páčia skoro všetky songy
z tých menej známých mám rada Better Man a Porch.
a celý album Lost Dogs mi sedí dosť. a Binaural
ale nemám až tak napočúvanú aby som mal obľúbený song
mám rada aj pomalšie - Inside Job, Yellow Ledbetter, Come back
@bress ja mám tiež len tie prvé viac napočúvané (Ten, Vs., Vitalogy a potom až Pearl Jam a nový som počula len párkrát, ale poznám aj niečo medzitým)
@grietusha toto unplugged Porch ma dostáva
a
a tak oblubene veci : animal , better man , i am mine , amongs the waves tu mam asi najradsej lwn nwm ci ta uz neni znama kazdopadne ked to vyslo na albume ktory bol vtedy novy tak nebola
given to fly
nothing as it seems
Better man
Nothingman
Wishlist
Tremor christ
Black
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/eK43NGGMdl8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
aj toto je super