Ja som chodila na obedy od druhej do šiestej triedy. A tá " družinárka " čo to tam strážila, aby si zjedol všetko bola riadna ropucha. Musel si proste všetko zjesť a ja už od vždy nejem pomaly nič tak to bolo životné trápenie. Mäso som si vždy nahádzala do ruky/do dlane a tú ruku skryla pod tanier a tak to šla popri nej zaniesť do okienka čo bolo za ňou.
Najhoršie životné časy. Doteraz som mame neodpustila, že ma tam nútila chodiť. Moje jedenie/nejedenie aj vďaka tomu nabralo na sile. Teraz je to už fakt neúnosné. U nikoho nič nezjem.
Fuj, tam to bol strasny grc. A tiez aj granadir, ryzovy nakyp, zemlovka a vsetky tieto BLE veci. Najviac o tom svedci to, ze dnes ked si varim sama, tak v pohode davam vsetky tieto jedla a dokonca specificky pecienka mi dost chuti.
V školskej jedálne som asi pečienku nejedol ... ale chodil som len asi rok a potom som musel proste prestať lebo aj tak som prišiel domov a musel si niečo spraviť jesť (asi všetci vieme prečo).... ale traumu z jedálne zo škôlky (mimochodom tá istá jedálne ako v škole ) mám dodnes a týka sa to rýb (tak ma to nútili jesť) a to už nikdy viac .. nikdy viac nezjem kvôli nim rybu! Ďakujem ti škôlka a pani vychovávateľky!
do skolskej jedalne som chodila mozno poldruha roka,(1.trieda ZS-polka 2.),az po takej dlhej dobe sa podarilo babke presvedcit rodicov aby zbytocne nevyhadzovali prachy a mohla sa stravovat u nej (99,9% jedla tam bol turbogrc a vzdy som ho nedotknute odniesla) ...a to mi ostalo dodnes...neznesiem akukolvek jedalensku/kantinovu stravu radsej si varim sama
ak varia iba jedno jedlo tak nie
ak je na vyber aspon 2 tak jasne, ze ano, u nas to robili celkom dobre, ked som sa poobede báb opýtal, či majú rady pečienku tak hovorili že nie, hnus, nikdy, aj keď to prave dojedli...
Pecienku v nasej jedalni tusim ani nerobili, ale nikdy nezabudnem na nechutnu rozvarenu zemiakovu kasu zo SJ, alebo spenatovu a vajcovu polievku, ostatne decka co im to nechutilo to proste odniesli, lenze ja som mala starku ucitelku a ta nado mnou stala kym som to cele nezjedla trauma na cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Najhoršie životné časy. Doteraz som mame neodpustila, že ma tam nútila chodiť. Moje jedenie/nejedenie aj vďaka tomu nabralo na sile. Teraz je to už fakt neúnosné. U nikoho nič nezjem.
ale tak ja som jak skartovacka
ale ked mamka robi, tak si este nalozim
pečeň je vnútornosť a pečienka je mäso...
takže všetci nemáte radi mäso...
no bohužiaľ všade aj kuchár. knihach je to všetko zle popísané...
Na tom sa neda nic pokazit nijak raz
Radšej tempeh.
ak je na vyber aspon 2 tak jasne, ze ano, u nas to robili celkom dobre, ked som sa poobede báb opýtal, či majú rady pečienku tak hovorili že nie, hnus, nikdy, aj keď to prave dojedli...