ty kokfo ta on nenormalne dobre hra na gitareee.. hm ale mi obcas pride jak taky teplos hm cii neznasam ked chlapi nosia take obtiahnute trika a uz vobec ne taky z progress metalovej skupiny ako je DT...:hm ked ma z vas niekto nejake info o Petruccim t
hm co keby si sa ukludnil a nepisal do takych pre teba "debilnych" onych...naco tu vypisujes ked ta tro nezajima tam si navstevuj toto co ta zaujima a mne daj pokoj nikto sa ta na nazzor nepytal
Čo keby ste chúďatku prestali nadávať, a kritizovať ju...
Ano Zuzuliqqq, John Petrucci je podľa mňa v súčastnosti asi najlepší metalový gitarista. (nie všetkých čias) Občas je len trochu samoúčelný, ale nie tak ako niektorí iní...
K tým obtiahnutým tričkám: tak jedným z jeho koníčkov je posiľňovanie, tak asi preto... A nenosí vždy také, pozri si jeho inštruktážne video Rock Discipline.
17.: Myslím, že ľudia, ktorí majú ako-taký hudobný prehľad by ho poznať mali. Nevravím, že ľudia, čo poznajú iba slovenskň Hip-hop scénu, Simple Plan a Riahnnu budú poznať Petrucciho.
20.: Yngwie je dobrý, ale nieje lepší. On je iba rýchly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Aj tak tu toho "uja" (sorry ) veľa ľudí nepozná.
PS - napíš niektorému adminovi TSku - napr. Mayo, Grietusha, Ygor, Azel, Luc.ka myslím...snáď som dala dobré mená
Ano Zuzuliqqq, John Petrucci je podľa mňa v súčastnosti asi najlepší metalový gitarista. (nie všetkých čias) Občas je len trochu samoúčelný, ale nie tak ako niektorí iní...
K tým obtiahnutým tričkám: tak jedným z jeho koníčkov je posiľňovanie, tak asi preto... A nenosí vždy také, pozri si jeho inštruktážne video Rock Discipline.
17.: Myslím, že ľudia, ktorí majú ako-taký hudobný prehľad by ho poznať mali. Nevravím, že ľudia, čo poznajú iba slovenskň Hip-hop scénu, Simple Plan a Riahnnu budú poznať Petrucciho.
20.: Yngwie je dobrý, ale nieje lepší. On je iba rýchly.