Podla toho co chces... tattoo ked sa s tym vyhras si mozes spravit urcitu pamiatku alebo nieco co ta vystihuje a to sa piercingom nikdy neda. Ja som si dal tattoo na pierc serem aj tak je to na nic.
@6 hovadina, ked pojdes do seriozneho studia tak ti nic nehrozi, problem nastava ked pojdes za "kamarotvym znamym z basy a tetovanie ti spravi za flasku vodky"
aj ked nepreferujem ani jedno ani druhe, radsej pierc, tetovanie si raz das (nehovorim o docasnych) a uz ho z koze nedostanes. teda mozno hej, ale jedine chirurgicky a ostava po tom nepekna jazva. A piercing si mozes dat akykolvek, podla nalady, a ked ta omrzi, jednoducho si nechas zarast dierku. Do pupku by som si (mozno) nedala, ale dala som si nastrelit na ucho
Piercing sa mi nepáči, príde mi to už ohrané a neoriginálne, zato nejaké osobité tetovanie, ktorá by ma vystihovalo by som si nechala vytetovať- chcem pin-up slečnu na nohu!
@6 no tak piercing do pupka je omnoho nebezpecnejsi nez to tetovanie a to ti povie kazdy lekar a hlavne pre baby je to nebezpecne pretoze je vedecky dokazane ze z toho mozu vzniknut rozne ochorenia dutiny brusnej
ja som si chcela dat na narodky piercing do ucha ale nakonie som si radsej kupila raketu na tenis ale asi si ho dam mne sa velmi paci
a tetovanie by som si dala tiez vedela by som aj kde a aj co ale to by som si asi tiez musela najst dake byvanie a sponzora
pierce pre dievčatá, tetovania pre chalanov teda malá "kérka" sa babám zväčša hodí, ale určite nič veľké... a u chalanov mi piercingy pripadajú takmer vždy dosť priteplené, nemôžem si pomôcť
tebe sa podla mna piercing nehodi...tetovanie ak by si volila spravne a decentne tak by bolo fajn...ale radim ti pockat s nim este si vo veku kedy nevies co presne chces a das si tam daku hovadinu a neskor budes paradne trpiet pri odstranovani
pockaj aspon do 20 ...potom si nejake decent daj ked tak velmi chces nieco
ja ma piercing a som spokojna .. velmi.. a tetovanie.. no to bude tiez casom nasledovat.. takého chutn=ého motýlika si mozno dam..kam?? to este neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pri dobrom kompromise sa nemusis takto rozhodovat
@6 hovadina, ked pojdes do seriozneho studia tak ti nic nehrozi, problem nastava ked pojdes za "kamarotvym znamym z basy a tetovanie ti spravi za flasku vodky"
ja som si chcela dat na narodky piercing do ucha ale nakonie som si radsej kupila raketu na tenis ale asi si ho dam mne sa velmi paci
a tetovanie by som si dala tiez vedela by som aj kde a aj co ale to by som si asi tiez musela najst dake byvanie a sponzora
pockaj aspon do 20 ...potom si nejake decent daj ked tak velmi chces nieco