Potreboval by som kúpiť bankový účet, po založení potrebujem doručiť prihlasovacie údaje k internet bankingu, platobnú kartu a SIM kartu s číslom, ktoré je priradené k účtu. Táto téma bude zmazaná takže kto má záujem veľmi pekne si zarobí. Skype: capllis
@freyaa Podľa toho čo robia iné nicky s jeho mailom a skypeom po nete, by som povedal, že on si potrebuje cez nejaký účet vybrať peniažky z ujebaných paysafeúčtov. Okrem toho taký účet obsahuje dosť veľa info o jeho zakladatelovy, plus sú možnosti ako ho zadĺžiť, resp v niektorých prípadoch je možné si naň zobrať pôžičku bez toho aby musel ísť do banky. Preto mi príde tento spôsob strašne prijebaný. A ešte viac prijebanejší mi príde pre to, že cez jeho logy na centrum.sk budú po podaní nejakého trestného oznámenia jeho identitu zisťovať asi tak pol sekundy.
@freyaa Tak ak ešte nič z toho nespravil a nenašiel by sa niekto na koho by to skúšal konkrétne tak ani nie. Také veci by mal preto riešiť prevádzkovateľ stránky na ktorej sa takéto veci dejú. Za prvé môže pracovať s komunikáciou ktorú daný človek má, respektíve s jeho inými identitami na jeho stránke. Keby to chcem podať ja s tým, že viem ako ten istý človek dranká od ľudí prístup k paysafe účtom za prisľúbenie odmeny a mám podozrenie, že chce zneužiť tretiu osobu na trestný čin vysmiali by ma.
@freyaa Preto, že im tza to ponúka peniazeo źe si založia účet a dajú mu k nemu práva. Niekto kto nevie o všetko sa s tým dá spraviť v tom môže vidieť dobrý obchod. Je to taká celkom bežná finta na feťákov a alkoholikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov