Chcel by som sa spýtať od vás že kolko peňazí by ste chceli mať v živote kolko by ste chceli vyhrať ja sa priznávám že vela áno vela nie je dobré byť stále bez peňazí a vy kolko by ste chceli vyhráť
Chcel by si vela, len otazne je, ci by si vedel co s nimi? Mat peniaze nie je sranda ako si kopu ludi mysli. Treba ich vediet otacat, skryvat pred danovakmi atd. V opacnom pripade ostanes s holou ritou ani nevies ako. Ver mi, kazde rano vstavas s tym ci su tvoje investicie v bezpeci, neustalie riesis ci neexistuje lepsie aktivum, do ktoreho by si ich nalial, nonstop si nalepeny na grafoch a dufas, ze zajtra bude tvoj majetok aspon na takej hodnote ako den predtym. Su to starosti. Prijemne, ale starosti...
Neviem koľko, keďže peniaze neberiem ako cieľ, resp. nie je mojím cieľom byť bohatý. Peniaze beriem ako prostriedok na plnenie iných snov a cieľov a teda by som chcel mať toľko peňazí, aby som sa necítil ich nedostatkom obmedzený..
prepac ale nerozumiem co pises ale tak hlavne ze viem co sa pytas no ono to je o tom ci by som to chcel mat len pre seba alebo by som tym aj pomahal ludom ale to by som asi nedopadol dobre by mna odjebali za chvilu keby som bol miliardar a chcel by som robit fakt dobre veci (nemyslim umelu charitu a podobne) takze tak pre seba no mne by stacilo fakt len par milionikov akoze SK aby som mal idealny zivot dajme tomu 10 melonov .. kupil by som si domcek mensi a potom si skromne chlastal a podobne a raz za cas by som niekam isiel a minul trosku vacsiu sumu no a takto by som vydrzal aj 30 rokov alebo kolko aj viac mozno no neviem to takto presne odhadnut
Človek, ktorí vyhraje kopu peňazí sa zmení. Poznačia ho to. Písali spovede, tích, ktorí vyhrali "majland".
Nehovorím, že by som tiež nechcel vyhrať nejaké to 6ciferné číslo, ale potom by som si ich nevážil. Človek, by v tejto situácii len utrácal a peniaze, by boli preň ho len kus papiera. V živote si človek musí vážiť peniaze. Lepšie si zarobiť a vedieť míňať.
Také predstavy, mať kopec peňazí je síce pekné, ale za peniaze si zdravie človek nekúpi, len ho obšťastia na určitý čas.
@torpedo08
stačil by piesok na platenie, taký ako na pláži, išiel by si do Miami beach, nabral do vreca a si miliardár, jedine zrniečko by ti stačilo na vagon vínečka
@zajkousko to co je za piesok ? @Dreams155 daj mi milion a dokazem ti ze u mna by to tak nebolo urcite vacsina ludi ma taku povahu ze by ich to kurevsky zmenilo ale ja proste ne
tolko kolko si zasluzim, lebo viem ze peniaze nie su zrovna na 1. priecke v mojom zivote, ale v prvom rade, ak by som dostal vacsi obnos, hned by som si kupil par veci, co som vzdy chcel a zacal by som uvazovat ako zarabat peniaze nenasilnou formou ako umelec alebo sam sebe panom, ale teraz som v situacii kedy zarabam vela penazi a treba mi len psychicky a zdravo vydrzat makat v praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Jarmulkazidan @Zajkousko nj mate pravdu lenze co sa da robit ked je taky system na svete
@sanik2 aha uz rozumiem je to tak kostrbato napisane ze vela ano vela nie a ja popijam tak som to moc nepochopil na prvy pohlad
Nehovorím, že by som tiež nechcel vyhrať nejaké to 6ciferné číslo, ale potom by som si ich nevážil. Človek, by v tejto situácii len utrácal a peniaze, by boli preň ho len kus papiera. V živote si človek musí vážiť peniaze. Lepšie si zarobiť a vedieť míňať.
Také predstavy, mať kopec peňazí je síce pekné, ale za peniaze si zdravie človek nekúpi, len ho obšťastia na určitý čas.
stačil by piesok na platenie, taký ako na pláži, išiel by si do Miami beach, nabral do vreca a si miliardár, jedine zrniečko by ti stačilo na vagon vínečka
13.000,-€, ale dlho mi nevydržali asi tri dni :/
@Dreams155 daj mi milion a dokazem ti ze u mna by to tak nebolo urcite vacsina ludi ma taku povahu ze by ich to kurevsky zmenilo ale ja proste ne