momentálne by som potrebovala peniaze, nie veľa, stačilo by 40 euro. tak ma tak napadlo, že by som predala zlatú retiazku, ktorú som dostala myslím od rodiny, ale neviem presne od koho. druhý deň už nad tým rozmýšlam, a neviem sa rozhodnúť, či to mám spra
jebať, založ ju. aj ja som to koľkokrát spravila, keď nemáš rada zlato tak na kerú máriu ti bude zlatá retiazka? a pocity? úžasný pocit, že na ruku dostaneš prachy v podstate len za cestu do záložne a keď si ju nenosila tak ti podla mňa vôbec nebude chýbať, úplne na to zabudneš
ako to tam inak funguje? ja nevierm ja som si vzdy predstavovala ze do zalozne chodia len socky a cigani, ale ako vidim celkom normalne to je tiez by som mala nieco na predaj. to si mozem ako potom zobrat naspat ci co?
@leaav robím v záložni čiže ak rátaš so záložňou, tak poslať niekoho kto už mal 18násť je základ lebo ty tam veľa sama nezmôžeš aa veľa mladých ľudí predáva zlato, hoc ho dostali do daru
Ved su prazdniny, chod do najblizsieho Tesca s tym, ze chces na brigadnicku zmluvu dokladat tovar a za tyzden si zarobis 60-80 eur...ci? Potom mozes dohodu hned aj zrusit.
Zalezi aj od toho, ze na co tie peniaze potrebujes Ak si chces kupit nejake oblecenie alebo ist na nejaku akciu a nemas cash, tak je to podla mna blbost. Ale teda, ja som sentimentalny, ak tej retiazke nemas nejaky extra vztah, tie peniaze potrebujes teraz a potesia ta, kludne ju do zalozne jebni
určite to predaj,ja sa tiež chystám tento týžden ppredať retiazku..pozri nenosíš ju,aky to ma zmysel mať zlatu retiazku odloženu niekde v poličke nehat ju zapadat prachom,absolutne zabudnuta tam bude..radsej si za tie peniaze kup co teraz potrebujes a vyuzijes
@leaav v prvom rade je to darcek, to by som ja osobne nikdy nepredal, ale nic to, uz je len malo ludi na svete, ktory este rozumeju slovnemu spojeniu "skutocna hodnota" ... rob co chces ... mozno raz predas za 40€ aj svoju dusu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ako to tam inak funguje? ja nevierm ja som si vzdy predstavovala ze do zalozne chodia len socky a cigani, ale ako vidim celkom normalne to je tiez by som mala nieco na predaj. to si mozem ako potom zobrat naspat ci co?
daj to do záložne normálne .
Zalezi aj od toho, ze na co tie peniaze potrebujes Ak si chces kupit nejake oblecenie alebo ist na nejaku akciu a nemas cash, tak je to podla mna blbost. Ale teda, ja som sentimentalny, ak tej retiazke nemas nejaky extra vztah, tie peniaze potrebujes teraz a potesia ta, kludne ju do zalozne jebni