Zaujímal by ma váš názor na Pentagón, zážitky alebo dojmy z toho "sídliska" alebo ako to nazvať. Zdieľajte vaše názory budem zvedavá a poteším sa za každý jeden komentár
@lele01 tak základná vec je asi tá, že to nie je sídlisko ale smetisko, ktoré sa (bohužial) nachádza pri hlavnej ceste a nie je raritou, že malé asi trojročné dieťa si beží bosé cez cestu zatiaľ čo jeho matka hádže po asi manželovi tašku s vecami, topánky nechá na ceste a to dieťa jej ich zbiera a klučkuje medzi autami, trolejbusmi a autobusmi ... a samozrejme každý deň rušenie nočného či akéhokolvek kludu.. raz za tri meiace tam vyhorí nejaký byt a predávajú sa tam drogy.. na každom tipujem piatom kroku nájdeš povalujúcu sa striekačku a iný odpad ... a krádeže/napadnutia sú tam tiež na poriadku
No .. poviem ti to tak, že za tmy som sa tomu objektu radšej vyhýbala
ešte som tam nebola..ale zo všadiaľ počuť iba aké to tam je hrozné a koľko tam je fetiek a tak.. ale aj tak ma to tam ťahá.. viem že je to choré ale rada by som sa tam presťahovala
poznam jedneho pana, co tam vlastni byt a prenajal ho istej prislusnicke mensiny a nie len, ze sa uakazlo, ze tam byvalo ovela viac ludi ako mohlo, navyse po par tyzdnoch tam zasahovali kuklaci a zatykali prislusnikov mensiny za obchod s drogami
@tomias zase pentagon nevyzera ako po vojne a nechybaju tam okna, pentagon je oproti luniku este relativne civilizovany a aspon nejaky biznis tam prekvita...
Ja neviem, išla som okolo len dopravným prostriedkom a nejako príjemne to na mňa nepôsobilo. Takže som nemala chuť a ani teraz nemám sen tam ísť osobne a urobiť si exkurziu po tých panelákoch a pokecať si s obyvateľmi
Kedysi to bolo horšie teraz pokiaľ viem tak je tam len jeden činžiak, v ktorom bývajú feťáci. V ostatných to začína byť fajn, akurát tam bývajú také sociálne slabšie rodiny a cigáni. Ale inak mám pocit, že sa to tam začína normalizovať...aspoň trochu čo sa tých fetiek týka.
Ale nebývala by som tam, ani keby mi dali byt zadarmo+ XY € k tomu
Jedna moja kamarátka tam mala byt, na tej "lepšej strane". A je skutočne lepšia. Každý krát, keď som za ňou bola, stretla som vo vchode iba samých "normálnych" a "slušných" ľudí. Vnútro paneláku mi trochu pripomínalo Alkatraz - výťah na čipový kľúč, chodba chránená mrežami, atď. ale aspoň to tma mali vymyslené, čo sa týka bezpečnosti.
Ale zas, kamarát jeden býva na tej "horšej strane" a síce som u ňho nikdy nebola, ale zatiaľ žije a je v poriadku
Každopádne, každý krát, keď som bola nútená ísť v noci okolo, nebolo mi všetko jedno...
FUJ ! keď mám ísť okolo tak sa mi to prieči, to radšej vlastnú grcku.
Ak by som nemala kde bývať tak môžem odprisahať že radšej niekde v kanály. špina, všetko ošťaté osraté, samí cigáni o tom hádam ani nemusím písať. Kurvy, pofidérny ľudia...
Chudáci tí slušní čo tam bývajú, lebo aj tí sú tam.
Ja tam osobne nebývam, bývam o dosť ďalej, ale občas chodievam okolo.
Fúha dosť zaujímavé komentáre na ten Pentagón. Prečo to polícia nerieši s tými drogami? Im je to jedno, že pobehujú deti, feťák dáva feťáčke svoju dávku na ulici. Panebože Tak samozrejme ani za svet sa tam nepresťahujem ani aj keby neviem čo.. A čo taká Petržalka , je v pohode? To vážne by boli schopný v noci urobiť čokoľvek?
najlepsia je ajtak matka so synom, kde synator fajci kokoty chlapom uz ma pretiahnuty ksicht do trojuholnika smerom dolu, aby matke daval kese na fet : D
@luc.ka upratať neupratať aj tak tam feťáci budú proste aj keby odišli nechcela by som bývať a čo sa týka architektu budovy no komu by sa páčil? Možno tebe a pár ľudom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Zážitkov mám dosť a všetky sú (ako inak) negatívne ..
No .. poviem ti to tak, že za tmy som sa tomu objektu radšej vyhýbala
@tomias zase pentagon nevyzera ako po vojne a nechybaju tam okna, pentagon je oproti luniku este relativne civilizovany a aspon nejaky biznis tam prekvita...
Ale nebývala by som tam, ani keby mi dali byt zadarmo+ XY € k tomu
Ale zas, kamarát jeden býva na tej "horšej strane" a síce som u ňho nikdy nebola, ale zatiaľ žije a je v poriadku
Každopádne, každý krát, keď som bola nútená ísť v noci okolo, nebolo mi všetko jedno...
Ak by som nemala kde bývať tak môžem odprisahať že radšej niekde v kanály. špina, všetko ošťaté osraté, samí cigáni o tom hádam ani nemusím písať. Kurvy, pofidérny ľudia...
Chudáci tí slušní čo tam bývajú, lebo aj tí sú tam.
Ja tam osobne nebývam, bývam o dosť ďalej, ale občas chodievam okolo.
normálne som sa spýtal, nič skryté som v tej otázke nezanechal, zbytočne nehľadaj čo tam nie je...díky
chcelo by to tam trochu upratať a zaviesť striktné pravidlá.
potom si to viem predstaviť ako fajn miesto na bývanie.
ty na čom ideš prosím ťa? prečítaj si @27 ešte raz a skús zapojiť mozog, obzvlášť pri pasáži, kde sa spomína "UPRATAŤ".
u dont get it.
myslela som upratať v širšom zmysle, ale ty si celkovo mimo, čiže škoda reči na teba.