Ahoj ...plánujem si odfarbiť vlasy peroxidom aby som si potom mohla dať modrú mám tmavohnedé vlasy s čiernym melírom a bojím sa že ich potom budem mať ryšavé :/...koľko percentný si mám kúpiť?..a ak s tým má niekto skúsenosti tak mala by som potom ve
na vytiahnutie tej slamovej farby z vlasov keď ich odfarbíš je nejaký šampón tuším. a radšej by som sa nechala odperoxidovať kaderníčke, kamarát to takto s peroxidom neodhadol, chcel mať kus bielu ofinu, chvíľu aj ako mal len potom sa mu tie vlasy odštiepili a odpadli :/
jasné, že to budeš mať ryšavé, aj keby si si dala 12%, vlasy máš veľmi tmavé.
inak, ja som sa odfarbovala odfarbovačom, ten mi vlasy nezničil, vlasy mi zničila následná farba - viď moja profilová foto, vlasy museli ísť dole.
aj mne sa chvíľu páčila modrá farba, ale potom som si uvedomila, že baby v týchto veselých farbách proste vyzerajú ako p.če. majte sa rady a neexperimentujte zbytočne s farbami na vlasy.
odporúčam 20% dostať ho vo farbách lakoch!
sestra použila a úspešne. je na to recept na odfarbovač.
do 1dcl acetonu pridáš cca 10-15 kvapiek bromu a cca 1-2 CCM peroxidu vodíka po kvapkách aplikovať na hlavu, nechať pôsobiť, pozor, vyjebe ti to oči,keď sa ti to tam dostane
...okej takže radila som o tom aj s mojou nevlastnou sestrou a ona mi odporučila normálnu farbu ..tak som s ňou bola kúpiť takú tmavšiu blond aby mi to potom nechitilo tak ako majú cigánky ...farba mi chytila na ryšavo ...ale nevyzerá to až tak zle ...veľa ludí mi hovorí že s ryšavou vyzerám lepšie ...ale aj tak o 3 týždne idem farbiť znova ...a dúfam že mi to už chytí na blond
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebudú žiadne.
ked chceš dosiahnuť takéto zničenie, odpadávajúce, lámavé vlasy kvality "vatička" tak chod do toho
inak, ja som sa odfarbovala odfarbovačom, ten mi vlasy nezničil, vlasy mi zničila následná farba - viď moja profilová foto, vlasy museli ísť dole.
aj mne sa chvíľu páčila modrá farba, ale potom som si uvedomila, že baby v týchto veselých farbách proste vyzerajú ako p.če. majte sa rady a neexperimentujte zbytočne s farbami na vlasy.
sestra použila a úspešne. je na to recept na odfarbovač.
do 1dcl acetonu pridáš cca 10-15 kvapiek bromu a cca 1-2 CCM peroxidu vodíka po kvapkách aplikovať na hlavu, nechať pôsobiť, pozor, vyjebe ti to oči,keď sa ti to tam dostane
zatiaľ počujem len "ó, aké husté vlasy"