jedneho čo máme vonku na záhrade asi 3-4x do roka :/ a druheho máme vnutry toho asi každe 2 tyždne .. podla toho ako smrdi ked sa vyvala v hnoji aj každy den :/
Pre boha živého, ak sa ten pes neváľa denno-denne v blate, tak by sa mal fakt 4x do roka kúpať... Časté kúpanie nieje vhodné pre psy, majú citlivejšiu pokožku a môžu im vzniknúť rôzne exzémy... ak je fakt zafúľaný len na labách a bruchu, to stačí mokrou handrou utrieť, maximálne nohy zvieracím šampónom, ale nič viac... a pozor na umývanie v okoli očí, uší a hlavy!
Podľa potreby,ale zdá sa to len mne,že čím častejšie ho kúpem tým viac smrdí?Viem ked sme mali krátkosrstého psa vôbec nesmrdel,ale terajší dlhosrstý až priveľa
mimo leta velmi zriedka, ak vobec. nezda sa mi to potrebne a aj tak je casto prechladnuty.
bola som vsak u chovatelky nemeckych dog a ona hovorila o tom, ako staci prejst po srsti tych psov navlhcenou handrickou, vravim si, ze je to super a ako pohodlne to znie, teda az do chvile, kedy som si vsimla, ze mam po ich hladkani cierne smradlave dlane.
raz na jar, raz v lete a raz na jeseň. nakoľko už sa po 7 rokoch prestala váľať v hovnách... v zime ju nekúpeme už, lebo sa zvykne pomstiť (nenávidí kúpanie).. otrasie sa a ja vysávam chlpy po strope v kúpelni ale aj v lete, behá za mnou po dvore a keď je dostatočne blízko tak..... môžem ísť do sprchy tiež
to súzasa príspevky... takže vyjadrím sa aj ja... záleží to od plemena... Labrador ktorý zbožňuje vodu nebude namietať aj keby sa mal kúpať každý deň psie šampóny sú uspôsobené pre potreby srsti ale opri málne je kúpať psy hlavne vtedy ak je na to exteriérová potreba, ďalej dať pozor aby pes neprechladol alebo aby sa mu nedostal saponáť do oší a podobne ak je pes zvyknutý na vodu tak sa môže aj častejšie moje psy majú vybudovanú oázu a počas leta sa člapkajú v jazierku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
raz za mesiac niekedy častejšie
Cez leto každý druhý týždeň, cez zimu raz za mesiac.
bola som vsak u chovatelky nemeckych dog a ona hovorila o tom, ako staci prejst po srsti tych psov navlhcenou handrickou, vravim si, ze je to super a ako pohodlne to znie, teda az do chvile, kedy som si vsimla, ze mam po ich hladkani cierne smradlave dlane.