Chová niekto bullíka v byte? Chcem sa iba spýtať, či je to "dobrý" nápad. Mám totiž hafana 7 rokov na dome, s celkom dobrým výbehom, a zaujímalo by ma či by si dokázal zvyknúť na byt. Nechcem sa ho vzdať, je mi jasné že potrebuje veľký výbeh, ale chcem to
No ja by som sa svojho psa nevedela vzdať za nič na svete takže aj keby som bola nútená sa presťahovať do bytu aj tak by som si ho nechala navyše ten pes je na človeka po toľkých rokoch tak navyknutý, že by bola preňho stokrát väčšia trauma keby si ho dala niekam preč ako keby si mal spolu s tebou zvyknúť na nové prostredie.
@nikoll92 myslim ze niekolko dni bude stacit aby si uplne zvykol. tak ale neviem co s potrebou ak na to neni navyknuty tak sa bude musiet navyknut ze moze len ked bude chodit von.
To všetko záleží iba od majiteľa. Aktívny, starostlivý majiteľ, ktorý psovi venuje viac času ako je nutné ho podľa mňa môže mať v byte. (Ak je samozrejme cvičený aby neobťažoval susedov štekaním, hryzením a podobnými psími špecialitami). Aj tí čo majú rodinný dom môžu psa zanedbávať a nevenovať sa mu, práve pre to, že si s ním nie sú blízki (pes je vonku, oni permanentne vnútri. V byte zdieľate jeden priestor).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
budeš šťastnejší ak bude môcť byť svami v byte ako sám vo velkom výbehu.... viem oč om hovorím...
a máte ich v byte od začiatku? ja sa práve len toho obávam že ako si zvykne z domu na byt, či nebude vystrájať a pod. (to trápi hlavne mamu) -.-