neviete, aký dôvod môže mať moja peska, že sa stále oblizuje? Na tvári, ruky, nohy ... niekde som počula, že to môže byť preto, lebo jej chýba nejaký minerál/vitamín ... viete o tom niečo?
@soreljulien týmto si nie som istá. druhý pes mi tiež semtam oblizne ruku, ale ona by ma oblizovala aj 5 minút a aj keď ju okríknem, že je to fuj, tak za pol minúty sa doplazí znova a ide.. ale dik
@nemamcas Podľa mňa sa jedná o zlozvyk. Ak ti to prekáža tak ho stopni hneď ako to začne robiť.Na také nežiadúce správanie často pomáha,že dáš povel NESMIEŠ, vstaneš od neho a budeš ho ignorovať.
Dosť pochybujem, že by šlo o nedostatok vitaminov, skôr je to o psychike.
@nemamcas aha, lebo si napisala ze sa oblizuje..tak aj to psy zvyknu..niektori menej, niektori viac a nic na tom neni mozno mas nieco od jedla alebo ta proste ma rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@soreljulien týmto si nie som istá. druhý pes mi tiež semtam oblizne ruku, ale ona by ma oblizovala aj 5 minút a aj keď ju okríknem, že je to fuj, tak za pol minúty sa doplazí znova a ide.. ale dik
Dosť pochybujem, že by šlo o nedostatok vitaminov, skôr je to o psychike.