pýtaš sa to lebo ich máš v pláne nakrížiť a pýtať si za šteniatka peniaze?
nejde o to, či bude pekný, ide o povahu. naštudovala by som si na tvojom mieste povahové vlastnosti oboch plemien (ale nie zo zdrojov, kde chvália každého psa do nebies a zrazu je každý pes vhodný všade) a silno si to premyslela.
a vlastne by som to vôbec nerobila, načo "produkovať" ďalších krížencov keď sú ich plné ulice, osady, útulky a karanténne stanice.
@sveter našla som majiteľa v núdzi ktorý ma tohto kríženca. Ak si šteniatko nevezmem tak pôjde do útulku. Je nádherné. Vyzerá ako retriever ale jedno oko má modré a druhé čierne
ach taaak.
potom sa netreba pýtať, či bude pekný. bude tvoj a budete sa ľúbiť, takže bude krásny.
len taký pes bude potrebovať strašne veľa pohybu a neústupný výcvik, inak ti prerastie cez hlavu.
skôr než na vzhľad by som sa pýtala na povahu.... iste že pes sa musí majiteľovi aj páčiť, ale je dôležité aby si hyperaktívneho psa akým je husky zvládla ono môže mať z oboch plemien to najlepšie alebo aj to najhoršie ale ak sa mu budeš dostatočne venovať tak by nemal byť problém
a myslím si že škaredý nebude kedže husky aj retríver sú rozkošné psy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nejde o to, či bude pekný, ide o povahu. naštudovala by som si na tvojom mieste povahové vlastnosti oboch plemien (ale nie zo zdrojov, kde chvália každého psa do nebies a zrazu je každý pes vhodný všade) a silno si to premyslela.
a vlastne by som to vôbec nerobila, načo "produkovať" ďalších krížencov keď sú ich plné ulice, osady, útulky a karanténne stanice.
potom sa netreba pýtať, či bude pekný. bude tvoj a budete sa ľúbiť, takže bude krásny.
len taký pes bude potrebovať strašne veľa pohybu a neústupný výcvik, inak ti prerastie cez hlavu.
skoro som si zozrala obrazovku nununununu
a myslím si že škaredý nebude kedže husky aj retríver sú rozkošné psy