nejaké dobré pesničky ktore si možem zahrať a zaspievať s kamošmi pri ohniku imt smile a taketo .. aj anglicke ale take volačo čo vela ludí pozna ... melodické , prijemné , priatelske
naposledy ked sme takto sedeli za tmy sice pri griliku ale kamarat vytiahol gitarku a texty z kostola z prveho sväteho primania a celkom sranda to bola spievat
Tak zalezi na akej si hracskej urovni ale tak ked ide o pohodu pri ohni tak to ti asi stacia nejake 4akordovky nie?.... teda si myslim ze pokial sa tam bude aj spievat tak by to stacilo takto...
neviem no slovenske moc nepoznam Skus nieco od Oasis, Greenday, Offspring, alebo Sum41 maju kopu veci co zneju dobre aj v takej tej "ohnikovej" podobe
naposledy keď sme spievali pri ohníku a kamarát hral na gitare (v krvi cca 2 promile) podpálil gitaru a tá potom horela asi hodinu a všetci sme sa na ňu pozerali ako idioti
Nie nikoho nenapadlo ju zachraňovať
Naposledy ked som bol tak vonku s gitarkou tak kamosova frajerka chcela aby som im zahral Zijeme len raz alebo nieco od Rytmusa... Inak suhlasim s imt smile, nirvana, green day, olympic, elan...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale to sa asi skôr hodí ako serenáda
neviem no slovenske moc nepoznam Skus nieco od Oasis, Greenday, Offspring, alebo Sum41 maju kopu veci co zneju dobre aj v takej tej "ohnikovej" podobe
neviem na čo to sem vlastne jebem
ale toto dnes nie vsetci poznaju uz boha rozpravam jak keby som ja mala 100 rokov
Nie nikoho nenapadlo ju zachraňovať