3) Revolta ma neskutočne motivoval A hrdo nosím jeho tričko,šatku a počúvam CD, aby som ho podporovala, pretože aj ceny aké za tieto veci predáva sú výborné
Nesúhlasím. A ktovie, možno na tom je niečo pravdy, ale to neviem ja a ani on sám nevie čo z toho o čom hovorí je skutočná pravda a nemá to z kade vedieť. Mne osobne ale idú podobné sračky už hore krkom, každý tu upozorňuje na to ako sa nás snažia ovládať, kam nás tlačia a podobné hovadiny. Keby miesto toho toľký čo jebú do hláv tie konšpirácie podporovali mierumilovné nažívanie, pomáhanie si a išli príkladom, spravili by omnoho viac v tomto "boji" proti iluminátom, rotchildovcom a neviem komu este, ako hučaním svojej pravdy do iných.
@karlotiskot album od Revolty má dve časti, v prvej rozoberá spôsob fungovania spoločnosti a ako nefunguje náš systém a v druhej sa zaoberá presne tým, čo si napísal - podporuje mierumilovné nažívanie a takisto ide sám príkladom - zbieranie oblečenia pre charity, diskusie po koncerte a podobne....
@vlado905 tak to je pekné, len tak či tak je celé toto "hnutie" založené všetkými tými rečami na strachu z nejakej hrozby. Nepodporoval by som nič čo zomkne ľudí takýmto spôsobom. Robí to isté čo cirkev, vlády, banky a v podstate všetko čo kritizuje. Lebo vieš ako, aj cirkev robí misie a pomáha ľuďom a pritom je označovaná za najväčšiu mafiu na svete. Nech si robí čo chce, ale mne sa podobné projekty nebudú nikdy pozdávať. Ak je ľudstvo schopné sa zomknúť a byť dobrosrdečné len preto, že sa niečoho bojí, tak nech si nás Rotchild, Jaštery a Všetci ilumináti pojebú radšej všetkých rad radom do riti.
@karlotiskot ja to chápem úplne odlišne, nebudem ťa presviedčať o svojej pravde, len sa ti to pokúsim vysvetliť ako sa na to pozerám....
síce revolta znamená odboj, ale tu ide o vnútorný odboj, ako hovorí Revolta v jednej pesničke, nie je dôležité, čo je vonku, ale čo je vnútri.... ak niečo nefunguje vo svete, tak to nefunguje kvôli jednotlivcom, a preto tu ide o to zmeniť svoj pohľad na svet a zmeniť samého seba.... album Evoluce vědomí zobrazuje cestu - vývoj myslenia. Začína skladbami nahnevanými ako je napríklad už tu spomínaná "Imperium" potom postupne sa texty posúvajú až do akejsi katarzie zakončenej skladbou "Evoluce vědomí" .... Revolta sa snaží motivovať ľudí aby boli vo svojom vnútri lepší, lebo bojom proti niečomu akurát energiu odovzdávame tomu niečomu ... hlása určitú zmenu - evolúciu, preto ten názov "Evoluce vědomí".... ja ti rozumiem, že teraz všetci hovoria o iluminátoch a korporáciách a podobne a aj mne to niekedy strašne leze na nervy.... ale toto "hnutie" ako si to nazval nespája strach proti niečom, ale snaha zmeniť seba samého a spolu zmeniť svet k lepšiemu ... tu ide o ten uhol pohľadu... to, že chcem niečo zmeniť nemusí nutne znamenať, že sa toho bojím....
skús si vypočuť niečo aj z tej druhej polovice albumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2) Súhlasím s nimi
3) Revolta ma neskutočne motivoval A hrdo nosím jeho tričko,šatku a počúvam CD, aby som ho podporovala, pretože aj ceny aké za tieto veci predáva sú výborné
4) Také fórum tu už bolo myslím že viac krát
síce revolta znamená odboj, ale tu ide o vnútorný odboj, ako hovorí Revolta v jednej pesničke, nie je dôležité, čo je vonku, ale čo je vnútri.... ak niečo nefunguje vo svete, tak to nefunguje kvôli jednotlivcom, a preto tu ide o to zmeniť svoj pohľad na svet a zmeniť samého seba.... album Evoluce vědomí zobrazuje cestu - vývoj myslenia. Začína skladbami nahnevanými ako je napríklad už tu spomínaná "Imperium" potom postupne sa texty posúvajú až do akejsi katarzie zakončenej skladbou "Evoluce vědomí" .... Revolta sa snaží motivovať ľudí aby boli vo svojom vnútri lepší, lebo bojom proti niečomu akurát energiu odovzdávame tomu niečomu ... hlása určitú zmenu - evolúciu, preto ten názov "Evoluce vědomí".... ja ti rozumiem, že teraz všetci hovoria o iluminátoch a korporáciách a podobne a aj mne to niekedy strašne leze na nervy.... ale toto "hnutie" ako si to nazval nespája strach proti niečom, ale snaha zmeniť seba samého a spolu zmeniť svet k lepšiemu ... tu ide o ten uhol pohľadu... to, že chcem niečo zmeniť nemusí nutne znamenať, že sa toho bojím....
skús si vypočuť niečo aj z tej druhej polovice albumu