Tak mi napadlo pred pár dňami, žeby som sa vás spýtala, že v akých rôznych jazykoch máte posťahované pesníčky, či už v mobile, pc .. to je jedno v podstate
U mňa som našla klasicky Anglické, Slovenské, České + jednu Španielsku a jednu Japonskú a o inýc
hm
Aj, pár málo Nj, pomerne veľa po fínsky, jedna švédsky, tuším nejaký doom čo mám, tam má aj dánčinu a Vibeke v The Ravens niečo kričala po nórsky, v jednej pesničke je v pozadí rumunčina, nejaká latinčina sa tiež niekde nájde, Carmen je francúzsky, Fleshgodi niekde čosi mrmlú taliansky, nemám šajnu v čom všetkom spievala Omnia na tom jednom albume, čo mám, vlastne som si spomenula na to, že ešte stálne mám niekde aj ukážku slovenčiny a češtiny a smejem sa teraz na tom a Macarenu mám tuším tiež niekde a to je asi španielčina či čosi také a isto som ešte na niečo zabudla
Ale teda najčastejšie Aj, na druhom mieste so značným odstupom fínčina
najviac ak s*ievan tak anglicky, *otom rusky, nemecky, islandštinovsky .D, v jednej je vlastný jazyk... a ešte finsky samosebou .D a aj slovenske a česk, fili* a *sí vojáci to strážia
a aj ine isto,nebranim sa
okrem slovenských, českých, anglických sa nájde u mňa aj pár nemeckých, španielskych, talianskych, francúzskych a keďže zvyknem sledovať eurovíziu tak tam mám aj nejakú srbskú, fínsku, estónsku, ruskú, grécku a tuším aj hebrejskú proste riadny jazykový chaos
české, anglické, španielske (ešte mám aj pár openingov z telenoviel ruské, japonské (j-rock aj openingy), korejske (k-pop, openingy) a jednu taliansku mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Taktiež mám v mobile toto. Aký je to jazyk? Neviem. Prírodný??
Aj, pár málo Nj, pomerne veľa po fínsky, jedna švédsky, tuším nejaký doom čo mám, tam má aj dánčinu a Vibeke v The Ravens niečo kričala po nórsky, v jednej pesničke je v pozadí rumunčina, nejaká latinčina sa tiež niekde nájde, Carmen je francúzsky, Fleshgodi niekde čosi mrmlú taliansky, nemám šajnu v čom všetkom spievala Omnia na tom jednom albume, čo mám, vlastne som si spomenula na to, že ešte stálne mám niekde aj ukážku slovenčiny a češtiny a smejem sa teraz na tom a Macarenu mám tuším tiež niekde a to je asi španielčina či čosi také a isto som ešte na niečo zabudla
Ale teda najčastejšie Aj, na druhom mieste so značným odstupom fínčina
a aj ine isto,nebranim sa
» www.mojevideo.sk/video/1fac9/dav...
,