ja by som zas chcela najst song co je na Cherokee alebo coje pesnicka na Palette color XXL..kde ta blondiky priputava k posteli toho blondaka.. to je haluz..
Hmm... tak som sa zase namotala... Veľmi sa mi páči pesnička z reklamy na Slovnaft(chránime životné prostredie,blablabla...), hraje tam klavír, a ešte tá na Škodu takej divnej farby oranžovohnedej,škoda fábio grand prix,... nepoznáte niekto?
ako sa vola ta pesnicka s tej reklami na zdravotnu poistovnu doveru?? ... co si tam tie figuriny a ze aby sa zo zien nevitracal zivot .... plspls ako sa to vola???
prosim vaaas....neviete niekto kto spieva tu pesnicku z orangeu co taky chlapik si kupuje kavu najprva a nikto neni v meste a potom vide z metra a tam su seci a blahozelaju mu....???
Ten emotivny song na Doveru je Aimee Mann - Wise Up, inac soundtrack k filmu Magnolia ako som zistil, kedze mi tiez trochu trvalo, kym som to vypatral.
Vsak to poznas - ked clovek uvidi tu reklamu, chce ten song mat
btw, Old Spice Kilimandzaro (afrika expedicia) je nekomercny hudobny doprovod a neda sa zatial nikde (pokial viem) stiahnut a pravdepodobne sa uz ani nebude dat
keby ste nahodouw niekto chceli vedet ako sa vola ten song v reklame na pepsi ale ten nový jak tam ten chalan leti tými poschodiami aj s automatom tak to spieva black eyed peas a vola sa tpo more
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
refrén je že: When ever run down, I call on you my friend.
Prosíííííím, už som zúfalý, ĎAKUJEM
» rapidshare.com/files/26361583/...
Ten emotivny song na Doveru je Aimee Mann - Wise Up, inac soundtrack k filmu Magnolia ako som zistil, kedze mi tiez trochu trvalo, kym som to vypatral.
Vsak to poznas - ked clovek uvidi tu reklamu, chce ten song mat