ja osobne nie ale pestujeme zemiaky, mrkvu, kaleráb, kapustu, krafiol, brokolicu, mak, hrach, cibuľu, cesnak, uhorky, tekvicu, paradjky, papriku, jahody, rýbezle, hrušky, jablká, černice, maliny a slivky a to je asi tak všetko myslím
my pestujeme takmer všetko a určite sa to oplatí, mám to vlastné a môžem si pre to do záhrady skočiť kedykoľvek chcem... aj dnes som si len tak vyšla na hrach, jahody a čerešne
hrasok,fazulu,ceresne,orechy aaa este neico ale neviem co....teda vlastne to pestuje cela rodina na vzdialenej zahrade a ja sa len tvarim ze pestujem s nimi
@narazuvzdornaa no ak zoberieme do úvahy vekové zloženie birdzu, tak pri tom osobnom pestovaní by to tak aj mohlo byť, nakoľko u veľa ľudí v takom veku je to jediná "plodina", ktorá im stojí za tú námahu, aby ju osobne pestovali
Nemáme záhradu, ale na balkóne rastú okrem muškátov chery paradajky, jahody a bylinky. Neviem či sa to finančne oplatí, ale čerstvé bylinky nič nenahradí.
@d170 neviem možno aj kvôli tomu že až tento týždeň konečne poriadne popršalo a možno aj ak mi predali už staré semiačka, neviem fakt ale dosť ma to hnevá lebo som sa naň tešila ako malá lebo čerstvý špenát je dosť drahý v obchodoch :/
no my máme dosť veľkú záhradu plnú jabloní pár hrušiek slivka orech a v nej pár kríkov napr. čučoriedky ríbezle egreše ale aj zeleninu ako zemiaky cibuľu, cesnak, fazulu ... no skoro všetko no a trávu dookola chodím samozrejme kosiť ja ale až ked je po kolená
Ja nemám možnosť pestovať, ale keby bola tak by som si pestovala cibulku, domáce paradajky, kaleráb a určite aj uhorky,,,, vau ,,, domáca zelenina nadovšetko !
pestujeme jahody,ceresne,jablcka,slivky,marhule,broskyne,rajciny,salaty,uhorky,tekvice,hrach,kukuricu,maliny,papriku,redkovku...a to by asi aj stacilo urcite sa to oplati ..ale ja to nepolievam ani to nesadim tak pre mna je to mega vyhodne a aj tak ked si kupis v kauflande to neni ono same postreky,chemikalie....a jahody z obchodu nebudu nikdy take dobre ako zo zahradkky!
doma pestujem- paradajky,papriky,uhorky,salat,redkvicky,mrkvu,zeler,petruzku,kaleraby,kapustu,jahody,vinycky,jablka,hrusku,ceresne,kukuricu,cibulu,pazitku,hrach,zemiaky oto vsetko sa staram ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a prečo myslíš, že nevyšiel, kvôli počasiu, zlé semiačka alebo čo?
ale babka má tiež mandarínku a tá už aj plodí, som zvedavá čo z toho bude
a také ostatné veci ako bylinky, ovocné stromy, zeleninu a iné prízemné ovocie nejdem spomínať, to je klasika