ryby? doposial som chytil len jedno staré brnenie a mušlu no najprv treba mat v inventári jedlo, ktoré dáš na udicu ako návnadu..potom kliknes na svoje zvieratko a ono hodí udicu do vody..ked sa ryba alebo iná vec chytí tak klikne znovu na svoje zvieratko a budeš na nom držať myšku a on bude tahat tu vec z vody..ale párkrát tá vec vo vode bude aj s tebou zápasiť vtedy musíš prestat tahat a nič nerobit..ked povoli znovu klikni na zvieratko a drž myšku..za pár sekúnd to máš
kliknes si na dajake jedlo co si si kupila pred rybačkou ono ti ho pripevni na udicu kliknes na zvieratko, hodi udicu a potom ked niečo za ňu ťaháá..
tak klikneš zas na zvieratkoo a držíš kliknuté.. a keď už bude vlasec červeny rychlo pusť a keď zas očiernie tak zas drž no a tak sa postupne ti približuje ulovená vec..
ale ak chces nejaku rybu tak tam daj nieco drahe a som davala doma pestovane ovocie a chytila som a na take blbosti z obchodu lacne ako cibula alebo citron som chytila pantoflu
Akvarko kúpiš v zahradkárstve ,tam máš aj plodiny na zasadenie.A ozaj na lacné veci sa dajú chytať aj ryby ale ono to asi nezáleži či je návnada drahá ale skôr od náhody,ja mám už našťastie 100percentnú úspešnosť ale to chce cvik,inak na začiatku som nič nechytila chcelo to veľa času než som na to prišla ako na to a potom je to jednoduché...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kliknes si na dajake jedlo co si si kupila pred rybačkou ono ti ho pripevni na udicu kliknes na zvieratko, hodi udicu a potom ked niečo za ňu ťaháá..
tak klikneš zas na zvieratkoo a držíš kliknuté.. a keď už bude vlasec červeny rychlo pusť a keď zas očiernie tak zas drž no a tak sa postupne ti približuje ulovená vec..
(s)prosté