do petržalky nechodím veľmi často, ale keď som bol, tak som nemal problémy. Raz som šiel cez celú petržku o druhej v noci, lebo sa mi nechcelo čakať na nočák a úplne v pohode...skôr nebezpečné považujem "mladšie" sídliská, lebo keď vznikne nové sídlisko, tak sa tam nahrnú mladé rodiny a potom majú deti, a keď tie deti majú tak 16-22, tak sú drogy a podobne a pteržalka už je trochu staršia....toť môj názor, ale keďže tam nebývam, tak možno subjektívny...
@007andy a čo je na tom, že sa chcem opýtať na to ako sa žije v Petržalke? To už ani sa opýtať nemôžem? Som mimo Bratislavy tak je logické , že ma zaujíma život Bratislavský
@antizajkousko stavali sa byty do ktorych sa nastahovali ludia z lunikovych stvrti slovenska a zmenili tak tvar celej bratislavy na negativnu. Keby nebol socík, možno by Bratislava nebola tak veľká, ale bola by dobre rozvinutá a mala by typický mestský charakter. Teraz má charakter sídliska
@antizajkousko vidíš, presne o tomto hovorím. Bratislavu berieš ako dieru slovenska. to je len následok toho ako sa tu správajú lunikári. Keby komunisti takto nezmenili charakter bratislavy, bolo by to skvelé mesto. tak ako celý zvyšok slovenska by bol skvelý. a áno, byty sa stavali vo všetkých veľkých mestách, ale v Bratislave asi najviac. Ty si myslíš že Rakúšania takto nadávajú na Viedeň? Francúzi na Paríž? Američania na Washington D.C. ? Nie, lebo tie mestá nezničil komunizmus. Bratislava týmto problémom trpela najviac a to sa dnes prejavuje.
@antizajkousko ja sa smrti nebojím. bol som mŕtvy bilióny rokov než som sa narodil a bolo to v pohode. a nemčinu mám rád tak nepičuj. aspoň by som už vedel jazyk s ktorým sa dá vo svete uplatniť a nemusel sa ho učiť v škole
Nepacia sa mi tieto komunisticke sidliska. Hlava na hlave a ani architektura tam nestoji za vela. Ja mam rad klud a idealne ked ani neviem, ze okrem mna v baraku byvaju aj dalsi ludia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chodím tade večer pravidelne, logicky.
jaka formulacia
A v Petržalke som nonstop a nemám na ňu zlý názor.
je to sidlisko ako kazde ine...
toto video je pre teba ty komunisticky curak:
» www.mojevideo.sk/video/11516/kom...