Ja osobne som praxoval v Kii ešte za čias školy.
Ale myslím si že to bude rovnaké ako tu:
Práca na smeny, práca pri páse.
jednotvárna robota, stále dookola to isté, šrobovať niečo na tisícky aut, poprípade niečo tam pripevňovať montovať.
Nočné sú hrozné, človek keď má spať je v robote. O takej 3-4 mi vždy drbalo, že čo sa to deje.
Ak je aj majster debil, tak to je asi najlepšia kombinácia.
a k tomu sa podčiarkuje aj úžastný plat+ ak je človek cez agentúru, tak je to ešte menej a ak sa niekto škaredo pozre, okamžite je bez práce.
Ale ak nieje nič iné čo človeku ostáva :/
Každopádne držím palce
priateľ tam pracuje. keď je doma tak nepočujem nič iné len furt to ako sa sťažuje drina jak sviňa aspoň z toho čo mi hovorí.. nočné sú fakt na riť. po robote, či už je to hocjaká smena väčšinu času prespí a ani výplaty nezvyknú chodiť na čas. je to proste namáhave telesne aj psichycky a ako dievča by som si tú robotu iste nevybrala.
Ako prechodná práca to može byť
Aspon si človek zvykne na organizáciu a presnosť.
V kii boli dost nato zameraný, nerobil som síce za pásom ale vzdy som musel byt na pracovisku včas disciplína musela byť. Aj ked sa tam porobilo hrozne vela sránd prácu sme museli vykázať vždy...
škoda že už to vedenie priamo na pracovnej pozícii bolo napiču...
Ked už budeš v P. skús sa zaujimať o iné pracovné pozicie tam nie len pri páse. Treba chodit sa pýtať na volne pracovne pozície. Odnás chalan dostal miesto fotografa do časopisu
Ak ale sa nebude dať posunúť priamo vo firme hľadaj inde...(blava nieje od TT daleko, studujem v TT a robím v BA a dochadzanie je dopohody celkom...)
(BTW 1.rok sa neposunies nikde, na PN moc nechodievaj k doktorom na obhliadky chodievaj mimo pracovnú dobu , na takéto malickosti si dávaju bacha a potom je vacsia sanca sa dostať na lepsí flek
@v3nty v Kii vyhadzovali za to, keď niekto išiel ku doktorovi, alebo že bol chorý.
Stretol som sa aj s tým (nie osobne) že nechceli dať dovolenku keď zomrel blízky člen rodiny.
Resp to mohol povedať senior supervízor ale íst stým na HARMONY tak by mali popiči všetci tí dementi čo tam velili...
Už sa to anstastie redukuje aj v tých kruhoch
Ked si siel ku doktorke dak si mal kratený bonus ... (čo bolo niekedy aj 13 a 14 plat)
Treba to ale brat tak že viac ako polovica zamestnancov v takejto firme sú dementi povedia hocičo...
A tí čo im velia vedia že si knim možu dovoliť lebo debili nevedia...
U nás to problem nebol... všetci sa vedeli vykecat a ked bol problem sli sa stažovať
no inak ano tak ako povedala @myschka , aj môj chlap je jak trieska, ruky uplne doničené a nervy... a jeho kamoš to isté. chudý ako trieska, a len sa pičuje a pičuje.
je to proste o nervy robota, no. nechápem vôbec prečo tam chceš ísť robiť keď aj na chlapa to má takýto vplyv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale myslím si že to bude rovnaké ako tu:
Práca na smeny, práca pri páse.
jednotvárna robota, stále dookola to isté, šrobovať niečo na tisícky aut, poprípade niečo tam pripevňovať montovať.
Nočné sú hrozné, človek keď má spať je v robote. O takej 3-4 mi vždy drbalo, že čo sa to deje.
Ak je aj majster debil, tak to je asi najlepšia kombinácia.
a k tomu sa podčiarkuje aj úžastný plat+ ak je človek cez agentúru, tak je to ešte menej a ak sa niekto škaredo pozre, okamžite je bez práce.
Ale ak nieje nič iné čo človeku ostáva :/
Každopádne držím palce
a tak nejak to je vo vsetkych tych automobilkach
Aspon si človek zvykne na organizáciu a presnosť.
V kii boli dost nato zameraný, nerobil som síce za pásom ale vzdy som musel byt na pracovisku včas disciplína musela byť. Aj ked sa tam porobilo hrozne vela sránd prácu sme museli vykázať vždy...
škoda že už to vedenie priamo na pracovnej pozícii bolo napiču...
Ked už budeš v P. skús sa zaujimať o iné pracovné pozicie tam nie len pri páse. Treba chodit sa pýtať na volne pracovne pozície. Odnás chalan dostal miesto fotografa do časopisu
Ak ale sa nebude dať posunúť priamo vo firme hľadaj inde...(blava nieje od TT daleko, studujem v TT a robím v BA a dochadzanie je dopohody celkom...)
(BTW 1.rok sa neposunies nikde, na PN moc nechodievaj k doktorom na obhliadky chodievaj mimo pracovnú dobu , na takéto malickosti si dávaju bacha a potom je vacsia sanca sa dostať na lepsí flek
Stretol som sa aj s tým (nie osobne) že nechceli dať dovolenku keď zomrel blízky člen rodiny.
Resp to mohol povedať senior supervízor ale íst stým na HARMONY tak by mali popiči všetci tí dementi čo tam velili...
Už sa to anstastie redukuje aj v tých kruhoch
Ked si siel ku doktorke dak si mal kratený bonus ... (čo bolo niekedy aj 13 a 14 plat)
Treba to ale brat tak že viac ako polovica zamestnancov v takejto firme sú dementi povedia hocičo...
A tí čo im velia vedia že si knim možu dovoliť lebo debili nevedia...
U nás to problem nebol... všetci sa vedeli vykecat a ked bol problem sli sa stažovať
a schudol tam asi 7 kíl, z toho že tam behal jak fretka
je to proste o nervy robota, no. nechápem vôbec prečo tam chceš ísť robiť keď aj na chlapa to má takýto vplyv