Kamoš z bytovky si kúpil 407 SW a je s ním veľmi spokojný...další známy, ktorý si doviezol sedan z Holandska mu nemá tiež čo vytknúť...ja osobne nejak do peugeotu nevidím, tak preto iba informácie, ktoré mi podali známi
aj mne sa pačia ine znacky ale ked som kukol na to ze je to docela nove auto da sa aj taka 2006 kupit za okolo 5 litrov tak to je fajn si myslim, napriklad za 5 kupis bmw ale aky rok vyroby ? 98 , 99 ? myyslim ze tam uz aj skor odidu neake veci keby si takyy voz zaobstaram urcite by som siel aj ja do inej znacky ale novse aauto je novsie predsaa
taktiež hlasujem za 607 s motorom HDi určite pohodlhnejšie, bezpečnejšie, dizajnovo krajšie v mojich očiach, cena porovnateľná, výbava omnoho vyššia spotreba a náhradné diely porovnateľné ak človek vie na to má mozog a údy, nie je to kradnuteľný artikel, takže kvitujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@michalqo ale na to sa tu nikto nepýta
Mne to osobne nevadí lebo si to opravím sám ale bežný ľud...
k 407 fajn povoz lahšia ako 607 šiel by som do HDi, benzín určo nie
dielov je nato po kkt
A že tomu tečie olej? už všeličo som počul na francúzov ale toto....