Ja mám asi takú, že keď som si ho prvý krát dala(čipok), tak ma to tak neuveriteľne pálilo, že som to musela dať hneď von a odvtedy som ho už radšej neskúšala. Niekde baby písali, že prvýkrát to trošku štípe, že sa to dá prežiť, ale toto sa ozaj nedalo. A ešte nájdeš také fejky, že to štípe keď máš kvasinky alebo mykózu, lenže ja som nič také vtedy nemala... Každej babe to zreaguje inak. Keby ma to ale nepálilo, tak by som ju brala ako ochranu aj bez kondómu.
@4 oprava: niekde písali, že to štípe len keď máš nejakú infekciu atď, ale ono ťa to môže štípať, aj keď ju nemáš...nie každému vyhovuje Pharmatex kvôli zloženiu.
ja keď som vždy mal frajerku antikoncepciu sme nikdy neriešili nechápem načo to je ak chalan nieje debil tak to nieje vôbec treba a to sme sexovali nikedy aj štyri krát za deň
ale ak ich striedaš v tedy sa to oplatí
plusy su antisepticke ucinky a pomerne vysoka statisticka uspesnost. minusy - zavadzanie, bordel z toho, obmedzenie v tom, kde a ako to dvaja robia... vyrazne to znizi trenie, co tiez osobne povazujem za minus... kondomy su lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja mam len dobre
dobre.
ale ak ich striedaš v tedy sa to oplatí