ahojte, viem ze tu uz bolo niekolko takych diskusii, ale nenasla som tam vela odpovedi na to, ze ci si myslite ci je pharmatex bezpecny spolu s tym, ze priatel sa neurobi "do mna"....piste prosim skusenosti, nazory (bez priblblych poznamok diky )
@pastelka007 za rok a pol moja priatelka este male steniatko nevrhla..takze spokojnost aj ked ta priatel napusti svojimi dobrotami stale je tam 99% ochrana.. ale nezabudajte to nechat rozpustit..
ja som pouzivala v kreme... ano, bolo to bezpecne, ale keby ten krem bol priesvitny... ono bol biely a nevstrebal sa, tak si dokazete predstavit tu romantiku, ked po sexe aj ty aj priatel mate vsetko, vratane stehien biele a mastne... terajsiemu sa to tak nepacilo ze povedal:"radsej kondom"
@pastelka007 no pokial mas zdravotne problemy tak si kupuj tie kapsule a na HAK sa vykasli.. ten napustaci krem je blbost =D ako pise @sandy114 ten bordel si ani nechcem predstavit..
ak skombinujes Pharmatex a prerusovanu suloz tak zarucene mas istotu...ako to uz by musela byt neviem aka nahoda, ekby sa nieco stalo...proste neexist....samo o sebe je uz pharmatex dost bezpecny a eset ked sa muz do teba nespravi...neni o com.....urcite by som volila tuto moznost ako hnusne prechemizovane hormony....aspon teda v tvojom veku....
nie, nie som doktor...ale mam skusenosti, aj moje akmaratky maju...hlavne z HAk, trombozy, embolie, neplodnost...mnohe si teraz buchaju hlavu o stenu......len ma zaraza, ze chlap, ktory ani jednu tuto formu na sebe nevyskusal povie, ze nieco ma vyssi ucinok.....prave preto , aby si ten pharmatex poistila tak pridat k tomu prerusovanu suloz!!!! treba aj docitat......a ano v tom suhlasim, tehotenstvo v jej veku by bolo dost blbe...preto by som ja v tom veku pouzila najistejsiu ochranu...teda abstinenciu (vlastne som ju aj pouzila ......
a muf....ty mas menstruaciu, ze vies, aky ma pribeh pocas HAK?......je to neprirodzeny zasah do cyklu a po vysadeni su tie problemy omnoho hrozivejsie....
pharmatex + nespraví sa do teba, rozhodne táto kombinácia
@sandy114 to, že by sme mali stehná do krému sme ešte ani raz neriešili.... skôr mi vadí, že nevstrebe a vyteká, na HAK nechcem ísť a jemu sa zas nechce kondómy používať, takže kompromis musel byť
@pastelka007 doktorka mi to stále omieľa... pýtala som sa aj iného gynekológa a povedal mi, že pharmatexu verí viac ako kondómom... Mne s ato nejak nepozdávalo, ale ani som to neskúšala.. Ale prestala som akosi veriť už aj kondómom (asi mi stačí jedna nehoda...) Takže to skús...
@pastelka007 kapsule sme neskúšali, nám vyhovuje krém, aj keď na druhej strane čo sa dostane donútra, musí ísť aj von... rozhodne sme spokojnejší ako keď sme fungovali na kondómoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a muf....ty mas menstruaciu, ze vies, aky ma pribeh pocas HAK?......je to neprirodzeny zasah do cyklu a po vysadeni su tie problemy omnoho hrozivejsie....
@sandy114 to, že by sme mali stehná do krému sme ešte ani raz neriešili.... skôr mi vadí, že nevstrebe a vyteká, na HAK nechcem ísť a jemu sa zas nechce kondómy používať, takže kompromis musel byť