Niekto kto v tom aktívne pracuje? Neviem akú verziu si mám stiahuť a chcela by som radu skúseného. konečne mám počítač ktorý to utiahne a nemusím robiť veci vo photofiltri.. robím hlavne plagáty na rózne akcie..
@bucaluca Najnovšie (CC) je PS riešené formou cloudu... takže najnovšiu nestiahneš... ja používam stiahnutú CS 6, ktorá je vlastne posledná stiahnuteľná a cracnuteľná verzia...
@bucaluca sťahoval som to cez torrenty na to potrebuješ program (BitTorent, BitComet,uTorrent) stiahne ti to taký súbor maličký a ten ti stiahne zvyšok programu... ak niečo PM ja ti s tým kľudne poradím
@misfit44 neviem my máme na firme CC ale tie cloudové riešenia a nemal som nejako ani pocit že je cracknuteľný a ani som sa s tým nestretol ale tak možno už niečo vytvorili ja som dlho na CS6tke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja mam CC
» helpx.adobe.com/creative-suite/...
na oficial stranke stiahnes
rozklikni Photoshop CS5, Photoshop CS5 Extended
a tam si vyber jaku chces jazykovu verziu. ja mam cesku. no a serial ti aj mozem poslat do tsky